Liga 1

De la 2 la 9 » Tavi Popescu a dezamăgit în al doilea meci la rând pentru FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 03 May 2022

FCSB, locul 2 în Liga 1, continuă cursa de urmărire a liderului CFR Cluj și a reușit o victorie categorică în fața lui FC Argeș, 4-0.

Formația roș-albastră a prestat un joc sigur și nu a avut emoții în ceea ce privește victorie, având 2-0 încă de la pauză.

Darius Olaru, cel mai bun în FCSB – FC Argeș

Marcator a două goluri, în minutele 34 și 83, Darius Olaru a fost cel mai bun jucător de pe teren, continuând forma bună din precedentele etape. Pentru evoluția sa, mijlocașul a primit nota 9 din partea Gazetei Sporturilor.

Marlcom Edjouma și Octavian Popescu au fost singurii jucători de la FCSB care au dezamăgit, fiind notați cu 5. Puștiul de 19 ani e la al doilea meci consecutiv cu nota 5 în caseta tehnică din ziar. 

Joao Miguel a luat nota 2

Joao Miguel, cel care a făcut un penalty în minutul 7, a fost cel mai slab jucător de pe teren. Fundașul argeșenilor a fost notat cu 2. Evoluții slabe au avut și portarul Micle și fundașul Ișfan, care au luat 3.

7a primit Toni Petrea, antrenorul FCSB. Andrei Prepeliță, tehnicianul lui FC Argeș, a luat 4

Nu cred că Florinel are de ce să fie supărat, a avut o contribuție majoră la acel gol reușit de Olaru. Își dorește și Coman să marcheze. Nu a reușit, dar evoluția lui a fost foarte bună. Ne-am propus să câștigăm, 1-0, 2-0, trebuia să câștigăm. Mă bucură că am marcat mai multe goluri. Toate semnalele trase în ultima săptămână s-au văzut. Au înțeles și au avut o evoluție foarte bună.

Meciul de la Craiova va fi important. O partidă dificilă, cu un adversar care vine din urmă, a câștigat pe linie în ultima perioadă. Sper să arătăm la fel de bine, iar evoluția noastră să fie la fel de bună. Nu putem să prevedem ce se va întâmpla acolo. Cert e că suntem două echipe ofensive, cărora le place să joace, să construiască, să își creeze ocazii de poartă
-Toni Petrea, antrenor FCSB

Notele GSP după FCSB – FC Argeș

VIDEO Viorel Tudose, necruțător după FCSB - FC Argeș 4-0: „Nici în curtea școlii nu greșeam ca Joao Miguel!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.