Liga 1

Gigi Coverciano » Becali schimbă tactica la FCSB în cele 3 etape decisive: „Fac un mic retuș. Suntem expuși cu el”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 mai 2022

După FCSB – FC Argeș 4-0, Gigi Becali a anunțat că îl scoate dintre titulari pe Malcom Edjouma (25 de ani), fotbalist pe care l-a adus în iarnă de la FC Botoșani.

Deși în iarnă era încântat de transferul mijlocașului francez, Gigi Becali spune acum că nu este mulțumit de randamentul lui Edjouma. Patronul FCSB a explicat de ce vrea să-l scoată din echipă prin argumente de ordin tactic: 

Gigi Becali vrea să-l scoată din echipă după 12 partide: „Edjouma nu e ce mi-am dorit”

„Echipa joacă fotbalul pe care l-am dorit, dar mai trebuie un mic retuș. Mă refer la un inter, cine să fie unul dintre interi, și la un atacant.

Edjouma nu este ce mi-am dorit. Este un fotbalist pentru meciurile de la anul, cu echipele mici, care nu pot pune probleme. Sau dacă iei un gol și trebuie să dai două goluri. Suntem expuși cu el acolo. 

La mine nu are voie să ajungă mingea în careu, în preajma careului. El a fost forțat ca inter pentru că este periculos cu el ca închizător. Ajungea prea des mingea în careu. Uite, Șut nu își părăsește postul. În meciurile tari, ar putea juca Tănase ca inter.

Apoi, ne trebuie și un atacant. Să vedem dacă e Ianis, dacă e Dumiter, dacă e Mamut. O să vedem. Poate este Coman”, a spus Gigi Becali la ProArena. 

Cu FC Argeș, Edjouma a fost schimbat la pauză cu Oaidă. A primit nota 5 în caseta tehnică din Gazetă. 

Pentru FCSB, Edjouma a jucat 12 partide și a marcat 2 goluri. A fost cumpărat cu 300.000 de euro.

700.000 de euroeste cota lui Edjouma, potrivit transfermarkt

VIDEO Iulian Cristea: „Îl cinstesc pe Florin Tănase, mi-a pus-o cu mâna!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.