Liga 1

Ce nu s-a văzut la TV: scandal după FCSB - FC Argeș! » „Dodel” Tănase, oprit cu greu în fața peluzei: „Când i-am reproșat asta, ne-a înjurat!”

+15 Foto
Cristi Tănase, în conflict cu propria galerie / Captură Facebook@ Butnariu Andrei

Articol de Remus Dinu  —  Tuesday, 03 May 2022

Scandal în toată regula aseară, pe Arena Națională, după FCSB - FC Argeș 4-0. Cristi Tănase, vedeta piteștenilor, a fost la un pas de încăierare cu galeria alb-violeților, la scurt timp după fluierul final al partidei.

Ce s-a întâmplat, mai exact? „Dodel” i-a înfuriat pe suporterii piteșteni fiindcă, până să meargă să-și salute propria galerie, a cântat alături de ultrașii din Peluza Nord de la FCSB, clubul la care a evoluat între 2009 și 2015 și unde a trăit cele mai importante momente din carieră.

Cristi Tanase, conflict cu galeria lui FC Argeș, după umilința cu FCSB

Galeria condusă de Gheorghe Mustață i-a scandat în repetate rânduri numele lui Cristi Tănase, cel care i-a aplaudat chiar în timpul meciului pe suporterii de la „Nord”. Atitudinea „veteranului” de 35 de ani i-a scos din sărite pe cei aproximativ 150 de fani piteșteni prezenți la stadion. Când fotbaliștii lui Prepeliță, printre care și Tănase, au venit pentru a-și saluta galeria, lucrurile au fost la un pas să degenereze.

Ultrașii piteșteni i-au reproșat lui Tănase decizia acestuia de a merge să scandeze alături de galeria roș-albaștrilor, însă lui „Dodel” nu i-a picat deloc bine momentul. „Decarul” alb-violeților le-a răspuns pe un ton violent propriilor fani, pe care, susțin martori oculari pentru GSP.ro, i-a amenințat și i-a înjurat. Scandalul a fost stins abia după intervenția colegilor lui Tănase.

VIDEO Momentul în care Cristi Tănase se ceartă cu galeria lui FC Argeș

GSP.ro a intrat în această dimineață în posesia unui videoclip în care Tănase se răstește la fani și gesticulează amenințător în direcția acestora. Mijlocașul e calmat de colegi, care-l conving cu greu să se îndrepte către vestiare.

>
  • Sursă video: facebook.com/groups/fcarges1953

„E inadmisibil! Tănase le aplauda lor galeria, într-un moment în care mingea a trecut pe lângă el, iar echipa noastră a luat gol. Când i-am reproșat asta, ne-a înjurat! Clubul ar trebui să ia măsuri pentru astfel de ieșiri la adresa suporterilor. Tănase mai bine ar juca, în loc să salute galeria FCSB”, s-au plâns fanii piteștenilor.

Galeria lui FC Argeș, la meciul de luni seara cu FCSB / Sursă foto: Răzvan Păsărică (Imago Images)

Suporterii lui FC Argeș, revoltați la adresa lui Tănase: „Atitudine de «Duet», clubul lui favorit de lăutari”

„La finalul meciului, când jucătorii au venit către galeria noastră, i-am reproșat că la 0-3 el saluta galeria adversă. Și a început să ne înjure, a venit la noi foarte revoltat că îl certăm. S-a luat cu un băiat la ceartă, a început să ne jignească și să încerce să treacă de panourile publicitare

Tu la 3-0 stai să aplauzi galeria adversă când e mingea lângă tine?! Omul s-a mai atacat că i-am reproșat și că atunci când galeria FCSB-ului îi striga numele lui Latovlevici, el nu a reacționat și era atent la joc.

Mergem după ei peste tot, ăștia câți suntem, pe banii noștri, și el ne înjură și sare la bătaie?! Asta e atitudine de «Duet», clubul lui favorit de lăutari”, s-a destăinuit, pentru Gazeta Sporturilor, un suporter care a fost la meci și a urmărit îndeaproape scenele tensionate.

Cristi Tănase: „Galeria FCSB nu uită de foștii jucători”

Galeria celor de la FCSB nu uită de foştii jucători şi asta s-a întâmplat şi azi. Am jucat ani de zile aici”, s-a justificat mijlocașul, conform Fanatik

„Dodel” și-a început cariera chiar la FC Argeș, de unde a fost cumpărat de Gigi Becali pentru 1,8 milioane de euro în 2009. Triplu campion cu FCSB, Tănase a revenit la FC Argeș în vara anului trecut, însă evoluțiile lui i-au dezamăgit crunt pe suporteri. În actualul sezon, el a reușit trei goluri și două pase devisive în 23 de apariții.

Cele mai tari imagini din FCSB - FC Argeș 4-0

Citește și alte știri despre FC Argeș:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.