Altele

GSP e la Europeanul de poker » Pe ce loc s-a clasat Neymar + Vedeta din România care se ia la trântă cu profesioniștii

+17 Foto
Neymar, la EPT Monte-Carlo

Articol de Sebastian Culea  —  marţi, 03 mai 2022

Evenimentele de poker revin la normalitate după o pauză dictată de pandemie, timp în care majoritatea turneelor s-au desfășurat exclusiv online. PokerStars a intrat în Cartea Recordurilor anul trecut, după ce a înregistrat cei mai mulți jucători online într-un singur turneu, peste 200.000.

  • Gazeta Sporturilor este prezentă la Monte Carlo, de unde va transmite toate informațiile importante, reportaje și interviuri.

EPT Monte-Carlo e al patrulea turneu de anvergură din acest an, competiție la care participă nume precum Andres Akkari, Sam Grafton, Jason Wheeler, Tomas Jozonis, Viliyan Petleshkov sau Luca Moschitta. 

>

Începând de azi, competiția din Monaco poate fi urmărită pe PokerStars TV, Youtube și Twitch: în prim plan este masa finală de la Super High Roller, unde intrarea e de 100.000 de euro.

EPT Monte-Carlo a început vineri, zi în care s-au înregistrat 644 de jucători, 96 dintre ei reușind să se califice în fazele superioare.

Germanul Tkatschew s-a remarcat în prima zi a turneului după ce a reușit să-și adjudece premiul cel mare de 650.000 de euro. Neamțul este în pole position pentru masa finală, care va închide turneul pe 7 mai.

Neymar, eliminat rapid

După ce PSG a remizat cu Strasbourg în duelul din Ligue 1, Neymar și Veratti s-au relaxat împreună cu familia la Monaco, unde brazilianul a participat la un eveniment cu un buy-in de 25.000 de euro, la care s-au înscris 75 de jucători: mijlocașul de 30 de ani a încheiat competiția pe poziția 29.

Principatul, celebru pentru peisajele care-ți iau respirația, luciul apei, străbătut de iahturi și ambarcațiuni de mare viteză, drumurile obișnuite cu roșul mașinilor Ferrari și strălucirea clădirilor formează cadrul ideal pentru orice competiție. Că e Supercupa Europei, câștigată în trecut, aici, și de Steaua, că e Grand Prix-ul de Formula 1, totul se potrivește pe Coasta de Azur.

Liviu Vârciu, la trântă cu profesioniștii

Printre jucătorii români prezenți la EPT Monte-Carlo se numără și Liviu Vârciu, care s-a evidențiat după ce a reușit să câștige două turnee PokerStars, unde a învins jucători profesioniști, inclusiv pe celebrul Christopher Bryan Moneymaker, care a intrat în istorie devenind primul campion mondial venit din online: în 2003, americanul a revoluționat pokerul după ce s-a calificat la World Series de pe platforma PokerStars.

Programul turneului de la Monte-Carlo

  • Eveniment Principal FPS: 28 aprilie - 2 mai - €1.100 
  • Eveniment Principal EPT: 2-7 mai - €5.300 
  • High Roller FPS: 1-2 mai - €2.200 
  • Super High Roller EPT: 1-3 mai - €100.000 
  • High Roller EPT: 5-7 mai - €25.000

* Accesul la EPT Monte-Carlo a fost facilitat de PokerStars, partenerul comercial al GSP

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.