Liga 1

Gigi Becali, despre jocurile de culise din finalul sezonului: „Am o convenție cu Rotaru”

Gigi Becali

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 03 May 2022

Gigi Becali, finanțatorul celor de la FCSB, a vorbit despre lupta la titlu din acest final de sezon.

CSU Craiova arbitrează această luptă la titlu în finalul sezonului. Oltenii au meci etapa viitoare, acasă, cu FCSB, iar apoi, în deplasare, la CFR. Înainta partidei din Bănie, Gigi Becali este convins că oltenii vor juca pe teren ambele meciuri.

„Eu vorbesc în contextul în care și noi, și ei joacă împotriva Universității Craiova. De ce să trateze meciul cu CFR mai lejer? Am o convenție cu Rotaru, să nu mai facem ce s-a întâmplat, o dată a făcut-o el, apoi am făcut-o eu. Am zis să nu mai facem niciodată asta. 

Să jucăm corect, să facem dreptate. Plus că acolo e un Reghecampf, care e om corect și nu face niciodată așa ceva. Dacă CFR joacă pe bune, și Piteștiul îi bate. La ora asta e cea mai slabă echipă din România, îi bate Craiova și cu rezervele. Hai că vorbesc, mă enervez”, a declarat Gigi Becali potrivit sport.ro.

Gigi Becali: „Nu mai poate nimeni să ne facă față nouă”

Becali este mulțumit de jocul echipei sale din ultimele meciuri și este convins că FCSB nu mai poate fi oprită în acest final de sezon.

„Dacă voi credeți că cineva ne mai poate face față, nu mai poate nimeni să ne facă față nouă. Singura mutare asta e, să vedem dacă își revine Cordea, că am văzut că aseară și-a revenit și el. Atunci dacă poate juca, am atacant în curte, pe Florinel Coman. Dacă joacă Florinel Coman atacant și Cordea în dreapta, s-a rezolvat și problema asta.

A fost și problema cu Covid-ul, jucătorii noștri, fiind nevaccinați, să știți că nu trece așa repede Covid-ul, mai durează, 3-4-5 luni, depinde la om la om. Olaru iar a fost accidentat, am avut accidentați. Aleargă, avem relații de joc. Avem Tavi Popescu, Coman, Cordea, Tănase și Olaru, sunt cinci jucători, toți ucigători. Hai să spunem mai puțin Cordea, dar cred că îl băgăm și pe el acolo, să îi dăm puțină motivație”, a mai precizat finanțatorul roș-albaștrilor.

VIDEO Anton Petrea: „Am avut încredere mereu în această echipă”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.