Tenis

Bianca Andreescu părăsește turneul de la Madrid » Eliminată de Jessica Pegula în faza optimilor

Bianca Andreescu // foto: Guliver/gettyimages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 mai 2022

Bianca Andreescu (21 de ani, locul 111 WTA) a fost învinsă de Jessica Pegula (28 de ani, 14 WTA), scor 5-7, 1-6, în optimile de finală ale turneului WTA1000 de la Madrid.

Bianca Andreescu a fost eliminată din competiția de la Madrid. După un început promițător de turneu, 2-1 cu Alison Riske și 2-0 cu Danielle Collins, canadianca cu origini românești a cedat în fața unei alte jucătoare din SUA, Jessica Pegula, care a învins-o în minimum de seturi.

Bianca Andreescu, învinsă de Jessica Pegula la Madrid

Începutul de meci i-a aparținut Biancăi, care a reușit break-uri la 1-1 și 3-3, reușind să se desprindă la 5-3. O serie de 4 game-uri consecutive ale americancei au întors însă soarta primului act, tranșat cu a 5-a minge de set, într-un game-maraton pe serviciul Biancăi.

Extrem de disputat la început, cu game-uri lungi, setul 2 a fost întrerupt la 3-1 pentru Jessica, din cauza ploii. După revenire, nivelul de joc al Biancăi a fost chiar mai slab, iar Pegula a închis setul și partida rapid, 7-5, 6-1.

În faza sferturilor, Pegula o va întâlni pe Sara Sorribes Tormo (25 de ani, 47 WTA), unica jucătoare din Spania rămasă în competiție.

Mai multe știri din tenis: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.