Liga Campionilor

Fază controversată în Villarreal - Liverpool » Gazdele au cerut penalty la intervenția lui Alisson

Foto: GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 mai 2022

Returul dintre Villarreal și Liverpool a avut parte de un moment controversat în minutul 37. Lo Celso a scăpat singur cu Alisson Becker, iar goalkeeper-ul brazilian a intervenit, blocându-l în ultimul moment pe mijlocașul gazdelor.

Villarreal a cerut lovitură de la 11 metri, însă „centralul” Makkelie a fost foarte hotărât în decizia sa. Olandezul nici măcar nu a avut nevoie de consultarea sistemului VAR, iar meciul a mers mai departe.

Fază controversată în Villarreal - Liverpool

În minutul 37, la scorul de 1-0 pentru Villarreal, Naby Keita, mijlocașul „cormoranilor” a trimis o pasă direct la adversar, Lo Celso a profitat, s-a desprins de marcajul adversarilor și a scăpat 1 versus 1 cu Alisson.

Portarul oaspeților a avut o intrare hotărâtă, a atins balonul, însă, în același timp, l-a lovit și pe mijlocașul lui Villarreal. Lo Celso a căzut instantaneu în careul advers, moment în care întregul stadion al „Submarinului Galben” a cerut penalty.

Danny Makkelie însă, arbitrul întâlnirii, a părut foarte sigur pe decizia sa, neputând fi înduplecat de protestele gazdelor. 

Citește mai multe știri despre Liga Campionilor: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.