Tenis

Emma Răducanu, eliminată de la Madrid » Înfrângere în 3 seturi cu Anhelina Kalinina

Emma Răducanu a fost eliminată de la Madrid Open Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 03 May 2022

Emma Răducanu (19 ani, 11 WTA) a fost eliminată din „optimile” turneului de la Madrid, după ce a pierdut în fața Anhelinei Kalinina (25 de ani, 37 WTA), scor 2-6, 6-2, 4-6.

  • Simona Halep joacă mâine în „sferturi” cu Ons Jabeur începând cu ora 13:00Partida va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 2.

Emma a început cum nu se poate mai rău partida cu sportiva din Ucraina. A pierdut pe propriu serviciu chiar în primul game al meciului. Kalinina a profitat și s-a distanțat la 4-2. Britanica nu s-a regăsit în continuare și a mai cedat o dată pe propriul serviciu. 6-2 în primul set pentru Anhelina. 

Emma Răducanu - Anhelina Kalinina, 2-6, 6-2, 4-6

Răducanu și-a schimbat tactica în actul secund. A fost mult mai agresivă și acest lucru s-a văzut imediat. Aceasta a reușit două break-uri și s-a distanțat la 5-2. Nu a mai avut probleme nici pe propriul servciu și a trimis meciul în decisiv. Acolo, deși a început bine, Kalinina nu a mai dat semne de slăbiciune și a făcut rapid 3-1. 

Deși Emma a încercat o revenire, egalând situația la 4, britanica și-a pierdut imediat serviciul. Pe propria servă, Kalinina s-a impus la a doua minge de meci și se califică în „sferturile” turneului, acolo unde o va întâlni pe elvețianca Jil Teichman (24 de ani, 35 WTA)

Citește alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.