Liga 1

Mitică vulgar: „Conducători de rahat, mânca-v-aș gura voastră!” » Enervat de problema apărută în lupta la titlu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 mai 2022

FCSB își caută stadion să joace meciul cu CFR Cluj, din ultima etapă din Liga 1, în care se poate decide campioana, iar Dumitru Dragomir s-a enervat din cauza situației, folosind un limbaj vulgar.

Arena Națională este rezervată pentru un festival de muzică, CSA Steaua nu vrea s-o lase pe FCSB în Ghencea, astfel că echipa roș-albastră ar putea juca la Buzău, deși Becali spunea ca și Giuleștiul ar fi o variantă, dacă fanii Rapidului sunt de acord.

Dumitru Dragomir, reacție dură: „Avem conducători de rahat!”

Azi, Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a comentat situația în care se află FCSB și a avut un derapaj la adresa conducătorilor din România.

„FCSB poate să joace oriunde. Stadioanele sunt făcute din bani publici, din banii oamenii. Steaua lui Dîncu nu are dreptul să spună că nu îl lasă pe stadion, dacă plătește. Stau și mă crucesc! Stadionul (n.r- Arena Națională) e făcut la insistențele mele și ale lui Mircea Sandu pe lângă cei trei primari. 

Cum să nu se joace derby-uri și să vină 50.000 de oameni? Dar nebunii ăia care au făcut așa ceva (n.r- Saga Festival)... Stadionul e făcut pentru fotbal, nu pentru muzică! Distrugerile pe care le vor face la stadion nu vor fi recuperate nici în 10 ani.

Domnule, să nu lași o echipă de top pe niciun stadion din Capitală... E incredibil! Așa ceva nu am mai auzit. Înseamnă că avem conducători de rahat, mânca-v-aș gura voastră. Nu mai avem rușine.

Dacă aș fi în locul lui Gigi Becali, i-aș da în judecată. M-aș duce peste tot, și la UEFA. E stadion din bani publici. Cum, domnule, să nu poată juca?”, a spus Dragomir la ProArena.

VIDEO Petrea, după FCSB - FC Argeș 4-0: „Ne așteptam la o replică dură din partea adversarilor” 

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.