Campionate

Trădarea verii în Europa » Gazzetta dello Sport dă ca sigură mutarea: „Acord pe 4 ani”

Paulo Dybala/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 04 mai 2022

Paulo Dybala (28 de ani), atacantul lui Juventus, o va părăsi pe „Bătrâna Doamnă” la finalul actualului sezon, din postura de jucător liber de contract. Potrivit Gazzetta dello Sport, argentinianul s-ar fi înțeles cu rivala Inter și va semna în vara acestui an.

Dybala s-ar fi înțeles cu „nerrazzurii” pentru un contract pe 4 ani, cu un salariu stagional de 6 milioane de euro. Argentinianul nu mai rămâne la Juventus tocmai din cauza salariului. El solicitase nu mai puțin de 8 milioane de euro pe an.

„Dybala s-a înțeles cu Inter”

Potrivit jurnaliștilor italieni, Dybala ar fi ales Inter deoarece nu își dorește să părăsească Serie A. Un alt motiv al alegerii argentinianului ar fi dorința acestuia de a se răzbuna pe Juventus. În martie, Maurizio Arrivabene, CEO-ul torinezilor, declara că „Odată cu venirea lui Vlahovic, Paulo nu se mai află în centru proiectului nostru”.

Dybala joacă la Juventus din 2015, când „Bătrâna Doamnă” plătea 41 de milioane de euro celor de la Palermo. Ulterior, internaționalul argentinian contribuia la 5 titluri câștigate de Juventus în Serie A. În tricoul „bianconerilor”, Dybala a marcat 114 goluri în toate competițiile. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.