Liga 1

Revoltat de programarea făcută de LPF: „Cum e posibil, domnule? Craiova joacă degeaba!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 04 May 2022

Dumitru Dragomir, fostul președinte al LPF, a criticat modul în care s-a făcut programul ultimelor etape din Liga 1 .

Meciurile din etapa a 8-a din play-off-ul Ligii 1, care pot influența lupta la titlu, nu au fost programate la aceeași oră de către LPF și deținătorul drepturilor TV, spre nemulțumirea lui Dragomir.

Astfel, CFR Cluj, liderul din Liga 1, va juca sâmbătă (20:30) cu FC Argeș, iar meciul dintre FCSB, locul 2, și Universitatea Craiova, locul 3, este programat duminică (19:30).

Dumitru Dragomir, revoltat de programările din etapa a 8-a din Liga 1

„Cum e posibil, domnule? Ce Ligă e asta? Ce Federație? Cum să nu pui meciurile la aceeași oră? Craiova joacă degeaba. Nu poate niciodată să mai ia campionatul la cum au făcut ei. În loc să pună meciurile la aceeași oră...

FCSB poate s-o detroneze pe CFR Cluj doar dacă se joacă cinstit. Dar la cum s-a făcut programul, e necinstit. Pentru Craiova și FCSB e necinstit. Mai ales pentru Craiova. E total necinstit. Dacă eram, făceam cel mai mare scandal posibil”, a spus Dumitru Dragomir la ProArena.

Eu vorbesc în contextul în care și noi, și ei joacă împotriva Universității Craiova. De ce să trateze meciul cu CFR mai lejer? Am o convenție cu Rotaru, să nu mai facem ce s-a întâmplat, o dată a făcut-o el, apoi am făcut-o eu. Am zis să nu mai facem niciodată asta. Să jucăm corect, să facem dreptate. Plus că acolo e un Reghecampf, care e om corect și nu face niciodată așa ceva. 

Dacă CFR joacă pe bune, și Piteștiul îi bate. La ora asta e cea mai slabă echipă din România, îi bate Craiova și cu rezervele. Hai că vorbesc, mă enervez
-Gigi Becali, la ProArena

VIDEO Petrea, după FCSB - FC Argeș 4-0: „Ne așteptam la o replică dură din partea adversarilor

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.