Liga 1

Ce a remarcat Duckadam la portarul de la FCSB: „N-avea voie să facă așa ceva!”

Helmuth Duckadam, fost mare portar al Stelei, a vorbit despre Ștefan Târnovanu, goalkeeperul de la FCSB căruia îi prevede un viitor promitățor.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 04 May 2022

Helmuth Duckadam, fost mare portar al Stelei, a vorbit despre Ștefan Târnovanu, goalkeeperul de la FCSB căruia îi prevede un viitor strălucit.

Totuși, „Eroul de la Sevilla” are un sfat pentru Târnovanu după o fază judecată greșit de tânărul în vârstă de 21 de ani în ultima partidă a celor de la FCSB, 4-0 cu FC Argeș pe Arena Națională.

Helmuth Duckadam, despre Ștefan Târnovanu: „Trebuie să joace simplu”

„Evoluții foarte bune, în general, ale lui Ștefan Târnovanu. El trebuie să rămână la fel de concentrat ca până acum. A făcut o greșeală cu Argeș, în marginea terenului, ceea ce n-are voie să facă. El a vrut să dea o pasă, dar a dat-o la adversar. A trebuit să faulteze și a luat și cartonaș galben.

El trebuia să joace acolo simplu, să nu facă aceeași greșeală ca Ionuț Radu într-un meci foarte important pentru Inter. Trebuia să o dea în aut și să se retragă în poartă”, a declarat Duckadam la Pro Arena.

Târnovanu trebuie să rămână la fel de modest și concentrat, iar atunci, cu siguranță, cariera lui va fi din ce în ce mai frumoasă
Helmuth Duckadam

Târnovanu era s-o comită în FCSB - FC Argeș

La ce fază face referire Duckadam? În minutul 25 al meciului FCSB - FC Argeș 4-0, Târnovanu a ieșit din careu pentru a juca un balon pe care îl controla oricum Iulian Cristea. 

Goalkeerul roș-albaștrilor a continuat greșit, a pasat în colegul său, apoi mingea a ricoșat la Said, faultat ulterior la Târnovanu.

DEZBATERE GSP » Are Toni Petrea vreun merit pentru rezultatele FCSB din ultima vreme?

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.