Liga 2

Clipe de panică în Ghencea: fotbalistul lui Oprița, inert pe gazon! Ambulanța, chemată de urgență: fotbalistul a fost „faultat” și de medic

+29 Foto
Au fost clipe de panică în Ghencea, în minutul 87 al confruntării dintre Steaua și U Cluj / Captură GSP Video

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 mai 2022

CSA STEAUA - U CLUJ. Clipe de panică în Ghencea, în minutul 87 al confruntării dintre „militari” și „Șepcile Roșii”, 0-2. Brazilianul Wallace da Silva, fundașul roș-albaștrilor, a căzut urât într-un duel cu un fotbalist al oaspeților și a rămas inert pe gazon. 

5.000 de suflete au rămas împietrite în minutele de final ale duelului dintre CSA Steaua Steaua și Universitatea Cluj. Brazilianul din defensiva gazdelor, Wallace da Silva, 32 de ani, fotbalist cu ștate vechi în România, s-a prăbușit pe teren după o căzătură nefericită petrecută în urma unui duel pentru balon.

Impactul cu solul a fost brutal: Wallace și-a pierdut cunoștința, moment în care fotbaliștii celor două echipe au intrat în panică. Unii s-au grăbit să-i acorde fundașului primul ajutor, alții au fugit disperați spre marginea terenului pentru a-i chema pe doctorii de pe Ambulanță. În cele din urmă, mașina a pătruns pe gazon, însă Wallace își revenise în cele din urmă, după câteva zeci de secunde în care nu a schițat niciun gest.

>

Wallace, lovit involuntar de medicul Stelei

Lovitura încasată de Wallace la contactul cu gazonul n-a fost singura problemă a acestuia. Oamenii din staff-ul medical al Stelei au sprintat imediat pentru a-i acorda fotbalistului ajutor de specialitate, însă unul dintre doctorii echipei Armatei a alunecat și l-a acroșat în plin pe Wallace.

FOTO / Cele mai tari imagini ale derby-ului CSA Steaua - Universitatea Cluj 

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.