Liga 2

Toate declarațiile lui Daniel Oprița, după lecția primită de la U Cluj: „S-a văzut că am fost storși” + încă speră la promovarea în Liga 1

+29 Foto
Daniel Oprița, descumpănit în timpul partidei CSA Steaua - U Cluj 0-2 / FOTO: Cristi Preda

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  miercuri, 04 mai 2022

Daniel Oprița (40 de ani), antrenorul celor de la CSA Steaua, a vorbit în conferința de presă de la final despre eșecul suferit de „militari” în fața Universității Cluj, scor 0-2, în derby-ul etapei din play-off-ul ligii secunde.

Tehnicianul roș-albaștrilor recunoaște că echipa sa a dezvoltat un complex în fața „Șepcilor Roșii”, recunoscând totodată superioritatea trupei lui Lincar. Pe lângă analiza partidei, Oprița a mai spus că nu și-a luat definitiv gândul de la promovarea în Liga 1.

Daniel Oprița, după înfrângerea „militarilor” cu U Cluj: „Se pare că avem un complex în fața lor”

>

Încă o înfrângere cu U Cluj, se pare că avem un complex în fața lor. E singura echipă în fața căreia n-am reușit să obținem nici măcar un punct. Ne doream să reușim asta, dar se pare că a câștigat echipa mai bună, cu valori individuale mai bune. Ne-am bazat pe forța grupului, pe atitudine, dar s-a simțit oboseala după meciul cu Petrolul. S-a văzut că am fost storși.

Atât am putut. Am avut situații să înscriem, dar n-am avut nici șanse. Dacă reușeam să egalăm, poate că altfel s-ar fi jucat meciul. E clar că U Cluj e mai valoroasă, au venit mulți fotbaliști de la Liga 1. S-a văzut calitatea lui Ely Fernandes, fotbalist care vine din Liga 1, cu multe meciuri la activ la acel nivel. 

Băieții mei au dat totul, n-am ce să le reproșez, atât s-a putut astăzi. Se pare că am scos maximum din acest lot, n-avem de ce să fim supărați. Nu sunt resemnat! Noi încă sperăm, mai avem nevoie de un punct să fim siguri de locul 4. Speranța moare ultima”, a declarat Daniel Oprița, la conferința de presă de la finalul partidei.

Atmosfera a fost frumoasă. Îmi pare rău pentru suporteri, nu le pică bine această înfrângere, având în vedere rivalitatea pe care o au cu fanii lui U Cluj.

- Daniel Oprița, antrenor CSA Steaua

VIDEO Valentin Bărbulescu, declarații după CSA Steaua - U Cluj 0-2: „Noi nu facem jocurile nimănui!”

>

FOTO / Cele mai tari imagini ale derby-ului CSA Steaua - Universitatea Cluj

Citește și alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.