Liga 2

A bătut CSA, apoi a făcut declarații explozive: „Adevărata Steaua joacă în Liga 1, trebuie primită pe Ghencea!”

Marius Ciobanu (19 ani), extrema celor de la U Cluj, a spus după victoria cu CSA Steaua, 2-0, din play-off-ul Ligii 2, etapa #8, că FCSB e de fapt continuatoarea Stelei.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 04 mai 2022

Marius Ciobanu (19 ani), extrema celor de la U Cluj, a spus după victoria cu CSA Steaua, scor 2-0, din play-off-ul Ligii 2, etapa #8, că FCSB e de fapt continuatoarea Stelei.

  • Marius Ciobanu a făcut junioratul la FCSB. El a devenit celebru în 2012, la un meci desfășurat pe Ghencea între FCSB, pe-atunci Steaua, și FC Vaslui. 
  • Puștiul, pe atunci în vârstă de 9 ani, a afișat în tribune mesajul: „Vreau și eu ceva: Steaua campioană!”. Observatorul partidei le-a cerut oamenilor de ordine să îi confiște banner-ul, provocând o criză de plâns a micuțului. Vezi AICI povestea!

Marius Ciobanu, după CSA Steaua - U Cluj: „FCSB e adevărata Steaua”

>

„A fost o plăcere să joc aici, pe Ghencea, să câștig, și, sincer să fiu, îmi pare rău că Steaua adevărată nu poate juca aici, unde evoluează o echipă înființată în 2017. În Liga 1 e Steaua adevărată, continuatoarea Stelei. Sper ca problema să se rezolve, iar meciul cu CFR Cluj să se joace pe Ghencea, cu titlul pe masă”, a declarat Ciobanu la conferința de presă.

Toți vrem să promovăm, am încredere mare în acest grup că vom reuși să facem performanțe frumoase și în Liga 1
Marius Ciobanu, extremă U Cluj

Erik Lincar, după după CSA Steaua - U Cluj 0-2: „Jocul nu a fost unul spectaculos”

>

Cele mai tari imagini din CSA Steaua - U Cluj

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.