Liga Campionilor

Don Carlo Ancelotti » Borna fără precedent atinsă de antrenorul lui Real Madrid

Incredibil, Manchester City a fost învinsă cu 5-6 la general de Real Madrid în semifinale. În minutul 89, City avea 5-3 la general! Carlo Ancelotti, antrenorul madrilenilor, atinge o bornă unică.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 05 May 2022

Incredibil, Manchester City a fost învinsă cu 5-6 la general de Real Madrid în semifinalele Champions League. În minutul 89 al manșei retur, City conducea cu 5-3 la general! Carlo Ancelotti, antrenorul madrilenilor, atinge o bornă unică.

Ancelotti tocmai s-a calificat în a cincea finală de Champions League (3 câștigate) din carieră:

  • 2003, 2005 și 2007 cu AC Milan;
  • 2014 și 2022 cu Real Madrid.

Carlo Ancelotti, unic în istoria Champions League

Niciun alt manager nu are mai multe prezențe în ultimul alt al celei mai tari competiții intercluburi din lume.

Ancelotti e urmat în top de Marcello Lippi, Sir Alex Ferguson, Miguel Munoz și Jurgen Klopp, toți cu câte 4 finale de UCL în palmares.

Cu ultima energie am reușit să egalăm, într-un moment în care totul părea terminat. Apoi, în prelungiri, am beneficiat de avantajul psihologic. E cel mai mare meci din istoria clubului, deși, trebuie să recunosc, Manchester City a controlat o bună parte din joc, ne-a pus în mare dificultate
Carlo Ancelotti, antrenor Real Madrid

Sâmbătă, antrenorul italian a bifat un alt record incredibil: este primul antrenor din istorie care câștigă un titlu în fiecare dintre cele 5 mari campionate ale Europei: Spania (Real Madrid), Anglia (Chelsea), Italia (AC Milan), Franța (PSG) și Germania (Bayern).

Ancelotti s-a bucurat alături de fiul său, Davide, secund la Real Madrid

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.