Liga Campionilor

Reacția lui Messi la calificarea lui Real Madrid în finală, dezvăluită de Aguero: „Nu mai face mișto, idiotule, n-are cum!”

Reacția lui Messi la calificarea lui Real Madrid în finală, dezvăluită de Aguero: „Nu mai face mișto, idiotule, n-are cum!”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 05 May 2022

Eliminat de Real Madrid din Ligă, jucătorul lui PSG Leo Messi n-a urmărit partida spaniolilor cu City, dar a comentat rezultatul într-un mesaj către Sergio Aguero. 

Argentinienii Sergio Aguero și Carlos Tevez au fost prezenți live pe aplicația de streaming Star+, pentru a discuta despre semifinala Ligii Campionilor, iar „Kun” i-a dat un mesaj lui Messi pentru a-l întreba ce părere are despre revenirea echipei lui Ancelotti în fața celei a lui Guardiola. 

„Gata, mi-a răspuns Leo. Mi-a zis «Nu mai face mișto, idiotule, n-are cum!»”. Tevez a reacționat și el, în direct: „Chiar e o nebunie, prostule!”.

Rodrygo a intrat în istoria Ligii Campionilor + Record de coșmar pentru Guardiola și City

Rodrygo (21 de ani, extremă dreapta) a marcat o „dublă” în returul din semifinala Ligii Campionilor, Real Madrid -Manchester City (6-5 la general), și a stabilit astfel o premieră în istoria competiției.

Pe Bernabeu, brazilianul Rodrygo a fost protagonistul uneia dintre cele mai răsunătoare reveniri din istoria fotbalului.

Rodrygo, evoluție de neuitat în Real Madrid - Manchester City

  • min. 68: Rodrygo intră pe teren în locul lui Toni Kroos;
  • min. 73: Mahrez deschide scorul pe terenul Realului, calificarea pare rezolvată, 5-3 la general pentru City;
  • min. 90: Benzema recentrează în fața porții, Rodrygo reia în plasă de lângă Ederson, restart la speranțe pe Bernabeu;
  • min. 90+1: Cu capul, Rodrygo plasează la colțul lung mingea venită din centrarea lui Carvajal și duce partida în prelungiri!

Conform specialiștilor de la Opta, Rodrygo a devenit primul jucător care marchează de două ori în minutul 90* al unui meci eliminatoriu din UEFA Champions League!

*Explicație: prelungirile dictate de arbitru sunt considerate a fi parte din minutul 90, de aceea se și notează astfel: 90+1, 90+2 etc.

Real Madrid l-a cumpărat pe Rodrygo în 2018, de la Santos, când avea doar 17 ani. 45 de milioane de euro a costat brazilianul!

De asemenea, a fost pentru prima dată când Manchester City a primit mai mult de un gol în minutul 90 sau mai târziu sub comanda lui Pep Guardiola.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.