Liga Campionilor

„Revelația” lui Carlo Ancelotti: „S-a întâmplat ceva foarte ciudat în această ediție a Ligii Campionilor” + Filmarea pusă în vestiar: „Mai lipsește una”

+31 Foto
Carlo Ancelotti // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 mai 2022

Real Madrid e în finala Champions League, după 3-1 în prelungiri cu Manchester City.

  • În tur, englezii câștigaseră la limită, scor 4-3
  • Real Madrid o va întâlni pe Liverpool în marea finală de la Paris, de pe Stade de France, programată pe 28 mai.

La conferința de presă de la finalul partidei, Carlo Ancelotti a analizat prestația elevilor săi și a dezvăluit cum a reușit să-i motiveze înainte de startul meciului.

Ce spune Carlo Ancelotti după calificarea lui Real Madrid în finala Champions League

 

Când toată lumea credea că suntem eliminați a fost suficientă o combinație bună. Am pus toată energia noastră, dar pentru a câștiga e nevoie și de puțin noroc.  Am avut totul: noroc, energie și ne-am sacrificat. A fost o partidă foarte intensă.

În această ediție de Champions League s-a întâmplat ceva foarte ciudat. Am jucat cu echipe foarte puternice, cu toate echipele puternice. Meritul calificării e al jucătorilor și al fanilor. Trebuie  să le mulțumesc jucătorilor că au dat totul.  

În prelungiri știam că psihicul e cel mai important. Știam că avem energie și că City ar putea să sufere pentru că a pierdut avantajul. Sunt multe lucruri care au făcut diferența, precum faptul că Rodrygo îți dă două goluri sau că Vallejo a câștigat toate duelurile aeriene în ultimele 5 minute”, a spus Ancelotti, potrivit Marca.

Video motivațional pentru jucătorii lui Real Madrid

Ancelotti a dezvăluit și cum i-a motivat pe jucători.

„Le-am arătat un video cu toate revenirile pe care le-am reușit în acest sezon. Sunt 8 la număr. La final era mesajul «Mai lipsește una». Și am reușit”, a adăugat italianul.

FOTO. Cele mai tari imagini din Real Madrid - Manchester City

+31 Foto
Real Madrid - Manchester City / Sursă foto: Guliver/GettyReal Madrid - Manchester City / Sursă foto: Guliver/Getty Images Images

VIDEO Cum au sărbătorit jucătorii lui Real Madrid calificarea în finala Champions League

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.