Liga 1

Mihai Stoica are un pariu clar pentru sezonul viitor » Pe cine vede în atacul FCSB

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 05 May 2022

După ce Gigi Becali a spus că FCSB mai are nevoie de un atacant, Mihai Stoica, managerul roș-albaștilor, a spus cine poate fi noul „număr 9”.

Oficialul de la FCSB este gata să mizeze în sezonul viitor pe Ianis Stoica, ca titular, pe postul atacant.

Mihai Stoica mizează pe Ianis Stoica în atacul FCSB

„Cine nu are nevoie de un atacant? Şi Manchester City are nevoie de un atacant. Însă nu cred că putem găsi un atacant peste nivelul celor pe care îi avem acum. Ianis Stoica, în sezonul următor, cu încă un an în bagaj, va fi mult mai bun”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

Ianis Stoica (19 ani), crescut la juniorii FCSB, a bifat 31 de partide în acest sezon. A dat 9 goluri și are 4 pase de gol.

Becali plănuiește investiții la FCSB

Becali nu e alertat de situația în care a ajuns, să fie din nou nevoie de banii lui pentru acoperirea găurilor din buget. Încântat de victoria cu FC Argeș, 4-0, Gigi a anunțat că în vara acestui an va mai achiziționa jucători: 

„Echipa e foarte bună și acum, dar mai e nevoie de unele completări. Ne mai trebuie încă un inter, că Edjouma nu e ceea ce trebuie, și e nevoie și să găsim un atacant.

În meciurile cele mai tari, poate să joace la mijloc și Florin Tănase, ceea ce înseamnă că ne-ar trebui un alt atacant. Nu știu care va fi atacantul, ar putea să se impună și unul dintre cei aflați acum în lot. Poate să fie Ianis Stoica, Dumiter, Mamut sau Florinel Coman. O să-i vedem”, a spus Becali la ProArena.

VIDEO Cum se pregătește FCSB de meciul cu CS Universitatea Craiova

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.