Baschet

Victorii convingătoare pentru Phoenix Suns și Miami Heat » Cele două formații sunt foarte aproape de calificarea în finala de conferință

Devin Booker, Phoenix Suns Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 mai 2022

Phoenix Suns și Miami Heat au obținut victorii convingătoare în cel de-al doilea meci al lor din semifinalele de conferință NBA. Formația din Arizona a trecut fără emoții de Dallas Mavericks, scor 129-109, în timp ce Miami s-a impus împotriva celor de la Philadelphia 76ers, scor 119-103.

  • Toate rundele din play-off-ul NBA se joacă pe sistemul „cel mai bun din 7 meciuri”

După ce marți noaptea Golden State și Milwaukee au fost egalate la general, scor 1-1, de Memphis, respectiv Boston, în noaptea de miercuri spre joi s-au jucat alte două partide din semifinalele NBA. Gazdele s-au impus și au un avantaj de 2-0.

Phoenix Suns, purtați de Chris Paul și Devin Booker spre victorie

Franciza din Arizona nu a avut probleme nici în al doilea meci cu Dallas Mavericks. Cu toată opoziția lui Luka Doncic, care a fost cel mai bun marcator al meciului (35 de puncte), echipa oaspete a cedat din nou.

Deși Dallas a intrat în avantaj la pauză, scor 60-58, Devin Booker (30 de puncte) și Chris Paul (28 de puncte), superstarurile lui Suns, au strălucit din nou și au rezolvat soarta meciului în repriza secundă.

Miami Heat, aproape de finala de conferință

În celălalt duel al nopții, Miami s-a impus la fel de clar și în al doilea meci cu cei de la 76ers. Fără Joel Embiid, în continuare accidentat, Philadelphia nu a putut emite pretenții. Puștiul Tyrese Maxey a strălucit (34 de puncte), dar nu a fost suficient. Bam Adebayo (23 de puncte) și Jimmy Butler (22 de puncte) au fost oamenii-cheie pentru Miami.

Citește și alte știri despre baschet:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.