Liga 1

Cârțu, despre un jucător din play-off: „A dat niște «chifle»... n-am văzut de când mama m-a făcut!”

Sorin Cârțu, președintele CS Universității Craiova, a vorbit despre Joao Miguel (28 de ani), fundașul central de la FC Argeș care s-a remarcat în ultima vreme cu o serie de gafe flagrante.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 mai 2022

Sorin Cârțu, președintele CS Universității Craiova, a vorbit despre Joao Miguel (28 de ani), fundașul central de la FC Argeș care s-a remarcat în ultima vreme cu o serie de erori flagrante.

„Lăsați-l... A dat niște «chifle»... N-am văzut de când mama m-a făcut! N-are niciun fel de reținere, să se gândească totuși că e în careu”, a spus Cârțu în emisiunea „Fotbal Club” de la Digi Sport 1.

3 erori de proporții comise de Joao Miguel

  1. FCSB - FC Argeș 4-0 / Ca în curtea școlii, runda trecută, Miguel a comis un penalty în minutul 6, la 0-0. Olaru l-a driblat din preluare pe Miguel, apoi a fost „secerat” de stoperul piteștenilor.
  2. CFR Cluj - FC Argeș 2-0 / Tot la 0-0, în turul play-off-ului, Miguel nu s-a uitat când a vrut să paseze la portar, Debeljuh a interceptat și a deschis scorul.
  3. CFR Cluj - FC Argeș 1-0 / Duelul din returul sezonului regulat a fost tranșat de o altă gafă mare a lui Miguel. În minutul 72, a ratat total intervenția la minge, lăsându-l pe Debeljuh singur cu Greab. Croatul a finalizat fără emoții, aducând 3 puncte „feroviarilor”.
Joao Miguel (dreapta) a ajuns în România în iulie 2021, de la Mafra (liga a doua din Portugalia).

Toate detaliile înaintea partidei CSU Craiova - FCSB

>

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.