Campionate

Le Parisien: Mbappe a bătut palma cu PSG » Mama francezului neagă acordul de principiu

Potrivit francezilor de la Le Parisien, Kylian Mbappe și PSG s-au înțeles pentru prelungirea contractului!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 mai 2022

Potrivit francezilor de la Le Parisien, Kylian Mbappe (23 de ani) și PSG s-au înțeles pentru prelungirea contractului! Mama jucătorului neagă informația.

Conform sursei citate, care vorbește despre un „acord de principiu”, Mbappe ar urma să rămână la Paris Saint-Germain încă doi ani. Există și o opțiune de prelungire pentru încă un sezon.

Le Parisien: Mbappe rămâne la PSG

Actuala înțelegere a lui Mbappe cu PSG expiră la vară. Francezul era dat ca sigur de presa internațională la Real Madrid, însă superstarul francez pare că s-a răzgândit.

Le Parisien scrie că Mbappe va avea un salariu colosal la parizieni, 50 de milioane de euro pe an și va primi un bonus de reînnoire în valoare de 100 de milioane!

Mama lui Mbappe neagă acordul

Ulterior, Fayza Lamari, mama lui Mbappe, a negat informația prin intermediul unui comunicat oficial: „Nu există un acord de principiu cu Paris Saint-Germain sau cu orice alt club. Discuțiile despre viitorul lui Kylian continuă pentru a-i permite jucătorului să facă cea mai bună alegere, cu respect pentru toate părțile implicate”.

Mbappe la PSG

  • 2018-prezent
  • 12 trofee: 4 titluri, 2 Cupe ale Ligii, 3 Cupe, 3 Supercupe
  • 214 meciuri, 167 de goluri, 84 de pase decisive

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.