Liga 2

Petrolul trage la promovare, dar e aproape de dezastru: „Nu se poate așa, nu mai putem continua!”

U Cluj - Petrolul/ foto Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 05 mai 2022

Costel Lazăr, președintele Petrolului, a anunțat că echipa prahoveană are mari probleme financiare, în ciuda faptului că „Lupii Galbeni” sunt pe primul loc în Liga a doua.

Petrolul a făcut egal cu Hermannstadt, scor 1-1, iar cu două etape înainte de finalul play-off-ului din Liga secundă ocupă primul loc, cu 59 de puncte, două peste U Cluj și echipa din Sibiu. Cu toate acestea, Costel Lazăr a declarat că echipa a supraviețuit datorită unor împrumuturi financiare și datorită înțelegerii jucătorilor.

Costel Lazăr, președinte Petrolul: „Părerea mea e că nu se poate merge așa, nu mai putem continua”

„Situația financiară este foarte grea. Din păcate, nu am primit feedback-ul pe care îl așteptam, când echipa era pe val. Am supraviețuit datorită unor împrumuturi, datorită înțelegerii jucătorilor. Părerea mea e că nu se poate merge așa, nu mai putem continua.

Sunt discuții cu anumiți sponsori puternici, care pot susține activitatea și pot ține echipa în prima ligă. Sunt sigur că, în momentul promovării, lucrurile se vor finaliza. Doar din punct de vedere administrativ am primit sprijinul primăriei, din punct de vedere financiar nu. Nu am depus un proiect pe această temă, dar sunt convins că primăria poate contribui financiar pe viitor.

Au mai intrat sume din sponsorizări. Fac un apel către suporterii Petrolului. Avem toate condițiile pentru a putea accede în Liga 1, iar Petrolul este un brand. Le mulțumesc jucătorilor, am găsit înțelegere cu amânarea plății salariilor și a primelor.

Acest club merită să fie în Liga 1, sper să rezolvăm problemele în 2-3-4 zile și să discutăm cu cărțile pe masă după promovarea în Liga 1. Cred că putem avea un buget de aproximativ 4-5 milioane de euro în Liga 1”,a declarat Costel Lazăr la emisiunea „Digi Sport Special”, de la Digi Sport.

Citește și alte știri din Liga 2:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.