Campionate

Arsenal i-a prelungit contractul antrenorului Mikel Arteta: „Vrem să ducem clubul la nivelul următor” » Toate detaliile

Mikel Arteta (stânga) și Jonas Eidevall, antrnorul echipei feminine a lui Arsenal/ foto: arsenal.com

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 06 May 2022

Mikel Arteta (40 de ani), antrenorul spaniol, și-a prelungit contractul cu Arsenal, până în 2025. Vechea înțelegere dintre fostul mijlocaș și echipa londoneză expira în vara anului viitor.

Arteta a fost numit pe banca lui Arsenal în decembrie 2019, când l-a înlocuit pe Freddie Ljunberg. Acesta a reușit să câștige Cupa și Supercupa Angliei, ambele în 2020. În acest moment, „tunarii” sunt pe locul 4 în Premier League, cu 63 de puncte, două peste Tottenham, cu 4 etape înainte de finalul sezonului.

Arteta și-a prelungit contractul cu Arsenal

„Sunt entuziasmat, recunoscător și foarte, foarte fericit astăzi. Când am vorbit cu Josh (n.r. - Josh Kroenke, fiul patronului lui Arsenal), am observat că vedem lucrurile în același mod și putem continua pe drumul pe care am pornit. El și tatăl său, Stan, și-au respectat mereu cuvântul.

Vrem să ducem clubul la nivelul următor și să luptăm cu cele mai bune echipe. Pentru a face acest lucru, trebuie să jucăm în Champions League. Trebuie să dezvoltăm echipa, să creștem nivelul jucătorilor, să îmbunătățim toate departamentele, să recrutăm cele mai bune talente, pentru a duce acest club la acel nivel”, a declarat Mikel Arteta, potrivit site-ului oficial al clubului Arsenal.

De asemenea, Arsenal i-a prelungit contractul și lui Jonas Eidevall, antrenorul echipei feminine a clubului.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.