Liga 1

Candidata la titlu susținută de căpitanul Stelei din finala Cupei Campionilor '86 » Nu e FCSB

Ștefan Iovan (60 de ani), căpitanul Stelei de la Sevilla '86, o susține pe CFR Cluj în lupta la titlu, datorită relației pe care o are cu Dan Petrescu (54), antrenorul „feroviarilor”.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 mai 2022

Ștefan Iovan (61 de ani), căpitanul Stelei de la Sevilla '86, o susține pe CFR Cluj în lupta la titlu, datorită relației pe care o are cu Dan Petrescu (54), antrenorul „feroviarilor”.

„Îmi doresc să câștige CFR, normal, am fost coleg cu Dan Petrescu. Jocul lui a câștigat trofee, nu sunt întâmplătoare. CFR a marcat și 4 goluri și 3 goluri, nu doar 1 gol”, a declarat Iovan la Pro Arena.

Ștefan Iovan: „Mi-aș dori ca Steaua să aibă drept de promovare”

Întrebat dacă o așteaptă pe CSA Steaua în Liga 1, Iovan a replicat: „Mi-aș dori enorm să avem drept de promovare, pentru că stadionul din Ghencea este foarte frumos. Vreau o echipă în Divizia A, în cupele europene, ca arena să fie plină și să avem parte de un spectacol adevărat”.

Ștefan Iovan susține echipa din Liga 2, CSA Steaua, considerând că FCSB nu este continuatoarea Stelei.

Iovan a purtat banderola de căpitan la Sevilla în 1986, în finala câștigată la penalty-uri contra Barcelonei, fiindcă Tudorel Stoica era suspendat. 

7 goluria marcat Ștefan Iovan în Liga 1 pentru Steaua în sezonul 1985-1986, cel mai prolific al carierei, încununat cu trofeul CCE la Sevilla

Cum a fost forțat Ștefan Iovan să plece de la Steaua: „Venisem de la Melody mai târziu și nu m-am trezit!”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.