Liga 1

Dinamo, în „10” o repriză » Confuzie totală la Botoșani: de ce a fost eliminat Balthazar Pierret

+18 Foto
Balthazar Pierret, autorul celor două goluri ale oaspeților, a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat / Captură Orange Sport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 mai 2022

FC BOTOȘANI - DINAMO 2-3. „Câinii” au intrat în avantaj la cabine, 2-1, însă ultima fază a primei reprize a coincis cu o lovitură greu digerat pentru roș-albi. Balthazar Pierret, autorul celor două goluri ale oaspeților, a văzut al doilea cartonaș galben și a fost eliminat. „Haita” a rezistat în inferioritate și s-a impus cu 3-2. 

Mijlocașul francez a fost omul primelor 45 de minute: a deschis scorul în minutul 7, iar mai apoi tot el a dus-o pe Dinamo în avantaj ('44), după ce moldovenii egalaseră prin jaja ('31). Însă imprudența lui Pierret i-a dat peste cap socotelile lui Dusan Uhrin Jr.

Balthazar Pierret, „înger” și „demon” pentru Dinamo la Botoșani

După ce văzuse un prim cartonaș galben în minutul 18, după un conflict cu Christopher Braun, Pierret a fost avertizat din nou cu câteva secunde înainte de pauză. Motivul? Aflat la margine pentru a primi îngrijiri medicale după ce fusese lovit la faza golului secund, Pierret a pătruns pe teren fără să-i ceară acordul „centralului” Andrei Moroiță. Fostul fotbalist din Liga 1 n-a stat pe gânduri: i-a arătat al doilea cartonaș lui Pierret, care a urmărit de la vestiare repriza secundă.

+18 Foto
Primul galben încasat de Pierret

Tensiunile au escaladat pe gazon, iar Moroiță i-a arătat „roșu” și „secundului” Sebastian Moga „Lombardo”.

Adus în iarnă la Dinamo, la propunerea team-managerului Florin Răducioiu, Balthazar Pierret a reușit astfel primele sale goluri în tricoul „câinilor”. Pierret e considerat de Uhrin jr. unul dintre fotbaliștii de bază ai echipei, urmând să fie mai mult ca sigur titular la meciurile de baraj. 

11 cartonașe roșiiau văzut jucătorii lui Dinamo în actuala stagiune de Liga 1, aici incluzând și eliminarea lui Grădinaru de la finalul meciului

FOTO / Fazele care au dus la eliminarea lui Balthazar Pierret

+18 Foto
Primul galben încasat de Pierret

Citește și alte știri despre meciul FC Botoșani - Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.