Liga 1

Dusan Uhrin, laude pentru jucătorii săi după victoria de la Botoșani: „Am avut o atitudine foarte bună” + cum comentează eliminările lui Pierret și Grădinaru

+46 Foto
Dusan Uhrin

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 mai 2022

Deși a jucat o repriză întreagă cu un om mai puțin pe teren, Dinamo a învins-o cu 3-2 pe FC Botoșani în etapa #8 din play-out. Dusan Uhrin, antrenorul alb-roșiilor, și-a lăudat jucătorii pentru evoluția avută.

Tehnicianul lui Dinamo a ținut să-și laude elevii pentru al treilea succes consecutiv în Liga 1 și a comentat cartonașele roșii din tabăra „câinilor”.

„Am avut o atitudine foarte bună. Am făcut acea greșeală cu Pierret, el a crezut că poate intra, că îl lasă arbitrul. I-am strigat să revină, dar a luat un cartonaș roșu ușor. 

Sebastian Moga a fost și el eliminat, nu știu de ce i s-a dat roșu, e ciudat. De asemenea, la ultimul roșu, portarul a ieșit din poartă, a venit acolo... nu e normal să nu primească nimic. Mai avem un meci, trebuie să folosim alți jucători, avem și câteva accidentări”, a declarat Dusan Uhrin la Digi Sport.

Dacă mai primim niște cartonașe și în meciul următor, e mai greu. Nu am idee cu cine jucăm la baraj, dar va fi greu. UTA (n.r. - următorul adversar) e și ea o echipă bună, dar vom schimba puțin echipa și vom vedea.

Sunt fericit pentru jucători, am avut mai multe ocazii față de Botoșani. Atitudinea e foarte importantă.

- Dusan Uhrin, antrenor Dinamo

Citește alte știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.