Liga 1

MM Stoica, semnal de alarmă: „Fără el, Dinamo are o mare problemă la baraj!” + despre ce dinamovist spune: „Nu poate să joace foarte bine niciodată”

+46 Foto
FC Botoșani - Dinamo 2-3 | Mihai Stoica managerul general de la FCSB, a vorbit la final despre șansele „câinilor” la baraj în contextul problemelor de lot ale formației lui Uhrin.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 mai 2022

FC Botoșani - Dinamo 2-3 | Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a vorbit la final despre șansele „câinilor” la baraj în contextul problemelor din lotul lui Uhrin.

Mihai Stoica: „Fără Matei la baraj, Dinamo are o mare problemă!”

„Dinamo a arătat altfel azi. Dar dacă Matei nu e la baraj, atunci Dinamo are o mare problemă. Grădinaru poate lipsi în tur, nu poate să joace foarte bine niciodată, oricum. își dă viața pe teren, îl știu bine, e un jucător de echipă, acoperă multe posturi. Matei însă poate să ia decizii cu care se ajunge la poartă.

Matei este singurul jucător de creație în formă de la Dinamo, e un jucător foarte bun, mult peste nivelul echipelor pe care le poate întâlni Dinamo”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

Dinamo rămâne pe antepenultimul loc în play-out și are șanse infime să o mai depășească pe Chindia. Târgoviștenii au un punct avans și un meci mai puțin disputat cu o rundă înainte de finalul campionatului.

Pe configurația actuală a clasamentelor, Dinamo s-ar întâlni la baraj cu U Cluj, ocupanta locului 3 din play-off-ul eșalonului secund.

Sunt fericit că am marcat și că am luat cele 3 puncte. Din păcate, am luat cartonaș roșu, nu cred că a fost o decizie bună, sper că arbitrul își va da seama după ce va revedea imaginile. 

Secretul meu? Munca, acum începem să ne cunoștem mai bine și să jucăm ca o echipă. 100% Dinamo are șanse să se salveze de la retrogradare, nu contează pe cine vom întâlni la baraj, respectăm fiecare echipă 
Balthazar Pierret, mijlocaș Dinamo

Cele mai tari imagini din FC Botoșani - Dinamo 2-3

Mai multe știri despre FC Botoșani - Dinamo 2-3:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.