Liga 1

A izbucnit după Botoșani - Dinamo: „Arbitraj mizerabil! Cooperativa a făcut tot ce trebuie, dar noi am jucat cu inima”

+46 Foto
Dan Matei Agathon, în perioada în care era o prezență constantă la meciurile lui Dinamo / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 06 mai 2022

FC Botoșani - Dinamo 2-3. Dan Matei Agathon (72 de ani), ex-ministru al Turismului și fost membru în Consiliul de Administrație în Ștefan cel Mare, a izbucnit la adresa arbitrajului lui Andrei Moroiță din partida de vineri seara. 

Două faze reclamate de Agathon, fost personaj influent în Ștefan cel Mare:

În minutul 38, la 1-1, „câinii” au solicitat o lovitură de la 11 metri. Steliano Filip a „aruncat” în careu un balon recentrat apoi cu capul de Jonathan Rodriguez. Cu ajutorul brațului drept, Șeroni a blocat mingea între mână și șold. Deși brațul se afla într-o poziție firească, Șeroni s-a ajutat în mod evident de mână pentru a opri balonul. Astfel, arbitrul Andrei Moroiță avea circumstanțe pentru acordarea loviturii de pedeapsă, dar a lăsat jocul să continue.

Apoi, cu câteva secunde înainte de pauză, francezul Balthazar Pierret a primit al doilea cartonaș galben fiindcă a intrat pe teren fără acordul arbitrului.

Dan Matei Agathon: „Cooperativa a făcut tot ce trebuie, dar dinamoviștii au jucat cu inima”

„Ministrul Dracula”, așa cum era poreclit în perioada în care se afla în prim-plan pe scena politică românească, consideră că Dinamo e o victimă a arbitrajelor.

Cooperativa a făcut tot ce trebuie, dar dinamoviștii au jucat cu inima. Nu am văzut un arbitraj mizerabil ca azi. Afară cu voi!”, a scris Dan Matei Agathon, un fan recunoscut al „câinilor”, pe contul său de Facebook. 

Și el eliminat, Grădinaru ratează prima manșă a barajului

Și Răzvan Grădinaru a fost eliminat, după fluierul de final al meciului, pentru o dispută cu Pap. Cel mai probabil, fostul jucător al Gazului va lipsi în prima manșă a barajului întrucât l-a înjurat pe goalkeeperul gazdelor.

FOTO / Imagini spectaculoase din FC Botoșani - Dinamo 2-3

VIDEO Remus Răureanu prevede un viitor sumbru pentru Dinamo: „Dispare singura sursă garantată de venit”

>

Citește și alte știri despre Dinamo:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.