Liga 1

Toni Petrea a comentat rezultatele sondajului GSP de la „Dezbaterea zilei”

Toni Petrea, antrenor FCSB

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  sâmbătă, 07 mai 2022

Toni Petrea (47 de ani), antrenorul lui FCSB, a comentat rezultatele sondajului GSP.ro cu privire la meritul său pentru parcursul echipei din ultima vreme. Sondajul respectiv a fost propus în ultimul episod de la „Dezbaterea Zilei”.

În cadrul conferinței de presă premergătoare meciului dintre Universitatea Craiova și FCSB, programat duminică, 8 mai, ora 19:30, reporterul GSP i-a adus la cunoștință lui Toni Petrea faptul că peste 50% dintre cei care au votat în sondajul de pe site-ul Gazetei consideră că antrenorul a fost un factor decisiv în progresul recent al echipei

Toni Petrea, antrenor FCSB: „Lumea poate să-și exprime opinia, eu sunt aici să-mi fac treaba cât mai bine”

Întrebat cum percepe rezultatul, Petrea a replicat: „Sunt aici antrenor, caut să-mi fac treaba cât mai bine. Am avut o perioadă bună acum, cu aceste rezultate. Lumea poate să-și exprime opinia despre munca mea, a echipei. Nu am ce să spun mai mult”. 

>

„Are Toni Petrea vreun merit în rezultatele bune ale FCSB-ului din ultima vreme?” 

Până la momentul redactării articolului, 21.718 persoane își exprimaseră opinia în sondajul GSP.ro. Un total de 53%, adică 11.308 votanți, consideră că FCSB nu s-ar fi aflat în situația actuală, în continuare cu șanse la titlu, fără Toni Petrea.

>

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.