Liga 1

FCSB, la mâna celor de la CFR Cluj! » Cum ar putea bloca ardelenii disputarea meciului în Ghencea, chiar dacă CSA ar răspunde favorabil cererii echipei lui Becali

FOTO: Alexandra Fechete

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 mai 2022

FCSB caută stadion pentru meciul din ultima etapă (21-22 mai) cu CFR Cluj, care poate decide campioana.

Formația roș-albastră nu poate juca pe Arena Națională, închisă pentru Saga Festival, astfel că ia în calcul varianta Buzău.

Mihai Stoica: „Încă nu am primit răspuns pentru a juca în Ghencea”

Zilele trecute, FCSB a trimis o cerere oficială de a închiria stadionul din Ghencea pentru meciul cu CFR Cluj. Astăzi, Gigi Becali a anunțat că FCSB a oferit să plătească 46.000 de euro pentru a putea juca pe stadionul Steaua. 

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a explicat de s-a ales varianta Buzău, spune că echipa nu a primit un răspuns cu privire la posibilitatea de a juca în Ghencea și explică în ce mod poate ajunge FCSB să depindă de acordul rivalei CFR Cluj.

„Nu am primit răspuns (n.r. - pentru disputarea meciului în Ghencea), dar am primit confirmarea că hârtiile au ajuns unde trebuie. 

Putem decide noi, fără să consultăm CFR Cluj, dar numai până cu 10 zile înainte de meci. Dacă rămân mai puţin de zece zile, trebuie să avem acordul CFR-ului. Am propus Buzăul în primul rând pentru ca este cel mai stelist oraş din ţară. 

Ne interesează. În piaţa centrală ne aşteptau ore întregi când am luat titlul. Chestiile astea nu se uită. Gazonul e foarte bun, iar cei mai mulți care vin sunt din Bucureşti”, a spus Mihai Stoica la Orange Sport.

VIDEO Toni Petrea a comentat rezultatele sondajului GSP de la „Dezbaterea zilei”

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.