Nationala

Încă un absent pentru Edi Iordănescu la meciurile din Liga Națiunilor » Fotbalistul care face nunta în iunie și nu vine la echipa națională

+41 Foto
Alex Băluță și soția sa, Diana Foto: dianabaluta //instagram

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 mai 2022

Continuă problemele pentru Edi Iordănescu înaintea meciurilor din Liga Națiunilor. Selecționerul are mari bătăi de cap în zona ofensivă, acolo unde mai mulți fotbaliști sunt indisponibili.

După ce că nu se poate baza pe Dennis Man, Ianis Hagi sau Nicolae Stanciu, Edi Iordănescu a mai primit o veste rea înaintea debutului în Liga Națiunilor. Nici Alexandru Băluță nu va putea fi convocat la cele 4 meciuri din iunie.

Mijlocașul celor de la Akademia Puskas nu va putea participa la meciurile echipei naționale deoarece fotbalistul a ales să facă nunta cu soția sa, Diana, în aceeași perioadă, notează ziare.com.

Băluță și Diana se vor căsători pe 4 iunie, ziua în care România va juca în deplasare în Muntenegru. 

O pierdere importantă pentru echipa națională, Alex Băluță fiind unul dintre cei mai importanți jucători ai maghiarilor de la Academia Pușcaș, echipă pentru care a reușit 7 goluri în acest sezon. 

Diana Băluță îl atacase pe Edi Iordănescu la precedenta convocare

La precedenta acțiune a lui Edi Iordănescu ca selecționer, Băluță nu a fost convocat la meciurile amicale cu Grecia și Israel. La acea vreme, decizia nu i-a picat bine Dianei, care a reacționat pe contul de Facebook imediat după anunțul selecționerului.

„Aș putea spune multe dar mă abțin și de data asta!!!!!!!! Visăm la rezultate frumoase de la ECHIPA NAȚIONALA A ROMÂNIEI dar convocările sunt făcute cu ochii închiși fără a se ține cont de rezultate, goluri, dorință, muncă, etc! (nu mă refer la toți)”, a scris soția fotbalistului, de loc din Craiova.

Alături de mesaj, a adăugat hashtag-ul „rușine”.

Citește alte știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.