Liga 1

Hagi se ia de un titular de la Farul: „E centrare pe 3 metri, nu ieși?!”

Farul - FC Voluntari 1-1 | Gică Hagi, antrenorul dobrogenilor, consideră că Mihai Aioani, portarul Farului, a greșit la golul egalizator reușit de oaspeți.v

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 mai 2022

Farul - FC Voluntari 1-1 | Gică Hagi, antrenorul dobrogenilor, consideră că Mihai Aioani, portarul Farului, a greșit la golul egalizator reușit de oaspeți.

Întrebat de ce l-a certat pe antrenorul cu portarii Ștefan Preda după golul lui Droppa, Hagi a replicat: „A fost o centrare de la 30 de metri, portarul nu trebuia să iasă? Dacă nici la 3 metri nu ieși... Alții ies la 10, 11 metri pe centrări. Portarul trebuie să aibă timing, să cunoască situațiile astea de joc, să fie antrenat. Ne-a și salvat Aioani, dar una e una și alta e alta”.

Hagi a motivat și schimbările din timpul primei reprize, când Enes Sali și Gabi Iancu au părăsit terenul: „Modificări din rațiuni medicale, altfel n-avea rost să-i schimb, normal”.

Gică Hagi, după Farul - Voluntari 1-1: „Puțin din partea noastră, nu meritam mai mult”

De asemenea, Hagi a recunoscut că Farul nu merita mai mult în această după amiază:

Nu vreau să fiu negativ, dar am făcut puțin ca să câștigăm meciul. Nu pot să fiu mulțumit. Jucătorii ar trebui să fie proaspeți, să alerge 70-90 de minute. Păcat, am avut 1-0, trebuia să-i dominăm, să-i desfacem. 

Am avut și ocazii, dar nu poți să nu dai pase decisive, să nu ataci spațiile, să nu pătrunzi... Puțin, per total, din partea noastră. Astăzi nu cred că meritam mai mult”.

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.