Liga 1

Balaj, categoric după CFR Cluj - FC Argeș: „Măcar acum nu mai există discuții”

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  Saturday, 07 May 2022

CFR Cluj, liderul din Liga 1, a obținut o victorie categorică în etapa a 8-a din play-off, 6-0 cu FC Argeș.

La finalul partidei, Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj, a vorbit despre victoria echipei sale și este convins că nu vor exista suspiciuni, deși piteștenii au menajat mai mulți titulari.

VIDEO Cristi Balaj, declarații după victoria la scor cu FC Argeș: „Măcar acum nu mai există discuții”

„Trebuie să-i felicităm pe cei de la FC Argeș pentru sărbătoarea pe care au avut-o azi (n.r. - 50 de ani de la câștigarea primului titlu). Le doresc succes în Cupa României, sunt convins că au șanse mari să se califice în finală.

Băieții noștri s-au mobilizat diferit în această săptămână, față de celelalte. Au citit în presă, s-au uitat la declarație făcute la adresa lor și cred că asta i-a motivat foarte tare. Vorbim de echipa care a făcut 93 de puncte în acest campionat. Sunt aceiași jucători care la începutul anului au jucat într-o asemenea manieră, încât cei de la FCSB și Craiova au fost fericiți că au egalat în ultimele secunde.

Vorbim de jucătorii care au adus o medie de peste 2,5 puncte pe meci. Asta e foarte mult. Nu pot decât să-i felicit și sunt convins că vor fi serioși. Această echipă merită mai mult respect pentru cele 93 de puncte obținute. 

Singurul lucru pozitiv după acest 6-0 e că nu mai apar acele discuții pe care le-am mai avut. Era suspectat acest meci în cazul în care am fi câștigat cu 2-0. La 6-0 nu mai spune nimeni nimic, nu mai vorbește nimeni de arbitraj”, a spus Cristi Balaj după meci.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.