Liga 1

Ce urmează la FC Argeș: „Nu ne vine să credem ce am pățit! Aducem 6-7 jucători”

FC Argeș - CFR Cluj 0-6 | Jean Vlădoiu, antrenorul piteștenilor, și-a criticat la final jucătorii și anunță că urmează să vină în vară la Argeș „6-7 jucători de valoare”.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 07 mai 2022

FC Argeș - CFR Cluj 0-6 | Jean Vlădoiu, președintele piteștenilor, și-a criticat la final fotbaliștii și anunță că urmează să vină în vară la Argeș „6-7 jucători de valoare”.

Stau cu Andrei Prepeliță și nu ne vine să credem. Nu știu ce se întâmplă cu jucătorii, n-avem atitudine, determinare. Parcă unii dintre ei au intrat în vacanță! Așa s-a întâmplat și anul trecut, în ultimele 3 meciuri, după ce am scăpat matematic de retrogradare. După intrarea în play-off, am fost cu totul altă echipă.

Avem un nucleu, iar în vară vom mai aduce 6-7 jucători de valoare. Obiectivul rămâne calificarea în play-off. Andrei Prepeliță continuă la echipă, nu se pune problema să schimbăm antrenorul, va semna prelungirea contractului”, a declarat Vlădoiu la „Digi Sport Special”.

Vom încerca să remontăm rezultatul din meciul cu Voluntari, Andrei s-a gândit să le dea șansa să joace azi și celor care au evoluat mai puțin până acum. Dar avem numai 12-13 jucători, restul sunt în vacanță. E viața liniștită la Pitești, le place
Jean Vlădoiu, președinte FC Argeș

Am încercat să rulez tot lotul, să le dau o șansă tuturor. Nu vreau să vorbesc acum. După meciul de Cupă vom trage niște concluzii. Azi a fost o zi importantă pentru club. Au venit multe personalități ale fotbalului argeșean și ne-am făcut de râs. Îmi cer scuze. Eu sunt principalul responsabil
Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș

24 de goluria încasat FC Argeș în acest play-off. De la implementarea noului sistem competițional, numai ASA Tg. Mureș a fost „perforată” de atât de multe ori, dar în 10 etape

Cele mai tari imagini din FC Argeș - CFR Cluj

Cristi Manea, după FC Argeș - CFR Cluj 0-6: „Am demonstrat că suntem mult mai puternici decât am arătat în ultimele meciuri”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.