Campionate

Liverpool - Tottenham 1-1 » Pas greșit al „cormoranilor” și Manchester City se poate distanța decisiv spre un nou titlu

Liverpool - Tottenham 1-1 » Pas greșit al „cormoranilor” în lupta la titlu Foto: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 08 May 2022

Liverpool a remizat acasă, scor 1-1, în fața celor de la Tottenham în etapa #36 din Premier League și le dă șansa rivalilor de la Manchester Cirty să se distanțeze la 3 puncte în fruntea clasamentului.

Venită după calificarea în finala Ligii Campionilor, acolo unde va întâlni Real Madrid, Liverpool a continuat să lupte pentru titlu în Anglia.

Pe „Anfield” oaspeții au început mai bine. Rodrigo Bentancur (5) a fost primul care a pus în pericol poarta lui Alisson. Șutul mijlocașului lui Tottenham a fost reținut însă de portarul brazilian. A urmat rândul lui Harry Kane (12) să aibe ocazia de a deschide scorul, dar șutul său a fost respins de unul dintre fundașii lui Klopp.

Replica lui Liverpool a venit prin Virgil van Dijk (22), dar lovitura sa de cap din corner a trecut pe lângă poarta lui Lloris. Fundașul olandez a mai avut o șansă de a deschide scorul, din nou în urma unui corner. De data aceasta, bara transversală s-a opus.

Repriza s-a încheiat cu șutul superb al lui Hojbjerg din minutul 43 care a lovit bara porții lui Alisson.

Liverpool, pas greșit în lupta la titlu

Minutul 56 a adus și primul gol al meciului. Harry Kane, în urma unei acțiuni individuale superbe, i-a pasat lui Sessegnon, care a centrat perfect pentru Son, atacantul sud-coreean marcând fără emoții. 

Liverpool s-a aruncat în atac și a reușit egalarea în minutul 78. Luis Diaz, cu un șut deviat, l-a învins pe Hugo LLoris. Liverpool face doar egal și o egalează pe Manchester City la puncte, „cetățenii” putând să se distanțeze la 3 puncte cu 3 etape înainte de final dacă înving luni Newcastle.

VIDEO Rezumatul meciului Liverpool - Tottenham

Citește alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.