Liga 1

Ilie Dumitrescu numește 3 atuuri ale roș-albaștrilor înainte de Craiova - FCSB: „Se joacă semifinala!”

Ilie Dumitrescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 08 May 2022

Fostul fotbalist Ilie Dumitrescu (53 de ani) descrie meciul dintre CSU Craiova și FCSB, programat în această seară, drept o „semifinală” a campionatului pentru roș-albaștri: „Dacă nu câștigă meciul ăsta, nu se califică în finală”.

  • CSU Craiova - FCSB se joacă în această seară, de la ora 19:30, live pe GSP.ro și în direct la TV pe DigiSport 1, PrimaSport 1 și OrangeSport 1.

Ilie Dumitrescu, fost fotbalist important, în prezent analist, subliniază importanța duelului din Bănie pentru FCSB.

Dumitrescu e de părere că fără victorie la Craiova, FCSB nu va mai avea parte de o „finală” a campionatului în ultima etapă, cu CFR Cluj. Totuși, numește 3 aspecte încurajatoare pentru trupa lui Toni Petrea.

Ilie Dumitrescu: „Meciul de la Craiova, un test de maturitate pentru FCSB”

„Duminică se joacă semifinala, să nu mai zic finala. Dacă nu câștigă FCSB meciul ăsta... Nu se califică în finală. Există și șansa unui rezultat de egalitate pentru CFR.

FCSB are o echipă foarte bună, cu exprimare consistentă, cu încredere, pune presiune pe adversar prin joc.

E un test de maturitate pentru echipă acest meci de la Craiova. E o semifinală”, a declarat Dumitrescu, conform digisport.ro.

Echipele probabile la Universitatea Craiova - FCSB: 

CSU CRAIOVA: 13. Pigliacelli - 5. Vătăjelu, 2. Papp, 25. V. Găman, 11. Bancu - 6. Screciu, 14. A. Crețu - 22. Gustavo, 17. Baiaram, 9. A. Ivan - 20. Markovic
Antrenor: Laurențiu Reghecampf

FCSB: 32. Târnovanu - 23. Ov. Popescu, 17. I. Cristea, 4. Miron, 33. Radunovic - 27. Olaru, 8. Șut, 10. Fl. Tănase - 98. Cordea, 7. Fl. Coman, 9. Oct. Popescu
Antrenor: Anton Petrea

>

Înaintea acestui meci, FCSB ocupă locul 2 în clasament, cu 49 de puncte, 5 sub CFR Cluj. Dacă nu ar câștiga în Bănie, roș-albaștrii nu ar mai depinde doar de ei în lupta pentru titlu: ar avea nevoie ca etapa viitoare CFR să se încurce pe teren propriu cu Craiova (egal / înfrângere, în funcție de rezultatul meciului din această seară), iar ei să câștige ultimele două partide.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.