Campionate

Vedetele lui Manchester United plătesc scump după umilința cu Brighton

Brighton - Manchester United/ foto: Imago Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 mai 2022

Manchester United a fost zdrobită de Brighton, scor 0-4, într-un meci din etapa #36 din Premier League, iar „diavolii” au pierdut matematic orice șansă de a juca în grupele Champions League sezonul viitor.

Potrivit Daily Mail, din sezonul viitor, jucătorii de pe „Old Trafford” vor avea salariile scăzute cu un sfert din cât câștigă în prezent. Această clauză are menirea de a proteja conturile clubului, în urma neaccesării banilor proveniți din Liga Campionilor.

Jucătorii lui Manchester United vor avea salariile scăzute

Manchester United are 58 de puncte în 37 de partide, cu 5 mai puține decât Arsenal, echipa de pe locul 4, ultimul ce duce în Champions League. „Diavolii” sunt doar pe  locul 6 campionat, poziție care duce în grupele Europa League. După sezonul dezamăgitor din Premier League, jucătorii vor fi nevoiți să accepte reduceri salariale importante.

Cristiano Ronaldo, cel mai bine plătit jucător din lot, încasează în prezent aproximativ 22 de milioane de euro pe an. Dacă va decide să continue pe „Old Trafford” și din sezonul viitor, starul portughez va avea un salariu de aproximativ 16,5 milioane de euro, adică jumătate din cât câștiga la Juventus.

Manchester United, umilită de Brighton în Premier League

Moises Caicedo a fost cel care avea să deschidă balul pentru Brighton (15). Cu un șut foarte puternic de la 25 de metri, ecuadorianul a reușit să-l învingă pe De Gea. Lobul lui Danny Welbeck (42), deși puțin peste, prevestea ce urma să se întâmple în repriza secundă.

Nici nu începuse bine actul secund când United se vedea condusă la două goluri diferență. Marc Cucurella a primit o pasă precisă de la Leandro Trossard și, din interiorul careului, a trimis balonul în vinclul porții lui De Gea (49)

Câteva minute mai târziu, același Trossard l-a servit în careu pe Pascal Gross. Germanul a preluat elegant și a trimis fără emoții pe lângă portar (57). Cu Manchester United deja în corzi, Brighton a mai înscris o dată. Defensiva oaspeților a cedat din nou și Trossard a majorat diferența, cu toată opoziția lui Diogo Dalot, care a respins balonul chiar în belgian.

VIDEO. Rezumat Brighton - Manchester United 4-0

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.