Campionate

Fotbalistul lui PSG le dă speranțe fanilor lui Real Madrid: „Orice jucător visează să poarte acel tricou într-o zi”

PSG , Foto- Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 08 May 2022

Leandro Paredes (27 de ani), mijlocaşul lui PSG, recunoaşte că un transfer la Real Madrid ar fi ca un vis îndeplinit, dar momentan se gândeşte numai la echipa sa de club.

Real Madrid este un club la modă în acest moment. Echipa antrenată de Carlo Ancelotti a triumfat în La Liga și s-a calificat din nou în finala Champions League, unde o va înfrunta pe Liverpool, pe 28 mai.

Leandro Paredes: „Mi-ar plăcea să joc pentru Real Madrid”

Cu toate că încă nu s-a încheiat sezonul, Real pregătește cu atenție lista de cumpărături pentru perioada de mercato din vară. Printre numele vehiculate s-ar afla și cel al lui Leandro Paredes, iar recent, într-un interviu acordat pentru TyC Sport, fotbalistul argentinian și-a manifestat intenția de a îmbrăca tricoul „blanco”.

1 gola marcat mijlocașul argentinian pentru PSG în acest sezon, în toate competițiile

Mi-ar plăcea să joc pentru Real Madrid într-o zi, este un club de top. Orice jucător visează să poarte acel tricou, deoarece este un club foarte important. Dar, am mult respect pentru actualul meu club și sunt foarte fericit aici. În fiecare an se vorbește în presă că voi pleca de la PSG, dar eu mă simt bine aici. Clubul mă vrea, la fel și Pochettino”, a declarat Leandro Paredes, conform TyC Sport.

Leandro Paredes, jucător de bază la PSG

Deși o accidentare l-a ținut pe tușă în ultimele săptămâni, Paredes a fost jucător de bază în acest sezon la PSG, sub comanda lui Mauricio Pochettino.

20 de milioane de euroe cota de piață a lui Paredes, conform transfermarkt.com

Mijlocasul argentinian intră în această vară în ultimul an de contract cu PSG și este de așteptat să nu-și prelungească înțelegerea cu gruparea pariziană.

22 de meciuria bifat Paredes pentru PSG în acest sezon, în toate competițiile

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.