Liga 1

Vasluiul pe podium

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Vasluiul a urcat pe doi in clasament, dupa o victorie lejera impotriva Bistritei

Doua egaluri si o victorie era zestrea de pina acum a Vasluiului. Revenita pe teren propriu dupa doua deplasari in care a agonisit patru puncte, echipa pregatita de Dorinel Munteanu a inceput poticnit meciul contra Bistritei lui Sabau.

Ocaziile de gol s-au nascut greu, galben-verzii neputind pune in pericol poarta lui Tatarusanu. Doar Balace a aprins speranta publicului, dar lovitura sa de cap din minutul 11 a trecut pe linga.

Bistrita are sansa golului in minutul 32, dar golgeterul Coroian reia slab pe linga din situatie buna. In minutul imediat urmator, Frunza slaloomeaza in careul bistritean si este faultat de Toma. Ljubinkovici executa in forta lovitura de pedeapsa si aduce Vasluiul in avantaj. In prelungirile primei reprize, omniprezentul Frunza reuseste o centrare perfecta, iar Adrian Gheorghiu nu-l iarta pe Tatarusanu din sase metri.

La reluare, Bistrita este mai insistenta. Coroian cere o lovitura de la 11 metri dupa un duel cu Apostol, dar centralul Draganescu a lasat jocul sa continue. Dupa o ora de joc, Bistrita trece pe linga gol, dupa o faza copiata din jocurile pe calculator. Nalati trimite in bara din lovitura libera, mingea il loveste in umar pe Haisan si ricoseaza din nou in transversala, sarind la Coroian, care singur, singurel din trei metri trimite incet, prilejuindu-i lui Haisan sa blocheze mingea pe linie. Vasluiul ramine neinvins dupa patru etape, in timp ce Bistrita a suferit prima infringere din acest sezon.


Bogdan Panait nu a fost inclus in lot pentru partida cu Bistrita. Panait, care este si capitanul echipei, a fost criticat de finantatorul vasluienilor, Adrian Porumboiu, dupa egalul de la Mioveni, 2-2, de etapa trecuta. "Dorinel a alergat ca unul de 21 de ani, in timp ce Panait ziceai ca are 40", a spus nemultumit Porumboiu. Cel mai bun jucator de pe teren, Sorin Frunza, a declarat la final: "Ii multumesc lui Dorinel pentru sansa, cred ca nu l-am dezamagit".






Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.