Liga 2

Helmut Duckadam, întrebat de ce n-a venit la sărbătoarea Stelei din Ghencea: „Am avut ceva mai important” + „Înțepat” de ultrași?!

+17 Foto
Helmut Duckadam / Sursă foto: Imago Images

Articol de Sebastian Vasile  —  duminică, 08 mai 2022

Helmut Duckadam (63 de ani), decisiv în victoria Stelei din finala Cupei Campionilor Europeni, când a apărat patru penalty-uri în finala cu Barcelona, nu și-a făcut apariția în Ghencea, la partida CSA Steaua - Unirea Slobozia 2-0, la care roș-albaștrii au aniversat 36 de ani de la momentul magic de la Sevilla.

Fost președinte de imagine la FCSB, personaj care a contestat de-a lungul timpului proiectul celor de la CSA, Duckadam spune că a fost invitat și el pe stadionul „Steaua”, dar că până la urmă a ales să fie prezent la un eveniment „mai important”, ce a avut loc la Constanța. 

„Eu sunt la Constanța, am avut o problemă. Da, am fost invitat, dar am avut o treabă aici, în Constanța. Dacă a fost mai important acest eveniment personal? Normal, dacă am ales treaba asta, cu siguranță a fost mai important”, a precizat „Eroul de la Sevilla”, pentru GSP.ro. 

Duckadam „înțepat” de ultrași?

Pe durata partidei, ultrașii din Peluza Sud au afișat un mesaj ce poate fi interpretat și ca un atac subtil la adresa fostului mare goalkeeper: „O seară de mai ce a format generații de steliști / Dintre toți doar cei drepți mai sărbătoresc aici”, a fost mesajul afișat de ultrașii „militarilor”.

Duckadam are o relație rece cu ultrașii din Peluza Sud, care i-au reproșat în ultimii ani că a ales să se situeze în tabăra lui Becali în războiul cu CSA Steaua.

+17 Foto
„Viteziștii” de la Sevilla au fost premiați la pauză, iar Peluza Sud le-a dedicat o scenografie aniversară / FOTO: Cristi Preda (GSP)

Momente speciale în Ghencea, la 36 de ani după triumful de la Sevilla

Mai multe evenimente speciale au avut loc în Ghencea, la meciul din Liga 2 dintre CSA Steaua și Unirea Slobozia, încheiat 2-0.

Lovitura de start a partidei din Ghencea a fost dată de Victor Pițurcă, fostul mare atacant al roș-albaștrilor, unul dintre cei mai buni jucători în parcursul Stelei din sezonul european 1985-1986.

La pauză, legendele Stelei au coborât pe gazon, unde au fost premiate pentru performanța de excepție din urmă cu 36 de ani. Au primit cadouri din partea clubului și s-au fotografriat cu replica trofeului primit în 1986, în timp ce Peluza Sud le-a dedicat o scenografie aniversară.

VIDEO Helmut Duckadam, totul despre relația cu familia Ceaușescu

>

Citește și alte știri despre Steaua București: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.