Liga 1

Dumitru Dragomir după Universitatea Craiova – FCSB: „Dacă Becali a făcut schimbările, propun ca FRF să-i dea licența. E mai bun ca toți din țară”

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 08 May 2022

În direct la GSP LIVE, Dumitru Dragomir a comentat victoria obținută de FCSB cu Universitatea Craiova, 1-0.

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal crede că FCSB ar trebui să aibă prima șansă în ultima etapă, cu CFR Cluj, dar crede că jucătorii de la formația roș-albastră ar putea claca din cauza lipsei de experiență.

Concluziile lui Dumitru Dragomir după Universitatea Craiova – FCSB

„Am spus că bate Craiova, dar m-am bucurat că a bătut Steaua (n.r. - FCSB). Sfârșitul de campionat nu a fost drept pentru că aceste meciuri trebuiau să se joace la aceeași oră. Gândiți-vă în ce tensiune a jucat Craiova, dar mai ales Steaua (n.r. - FCSB). 

>

Cred că a fost cel mai frumos meci al campionatului. De departe. A fost o atmosferă de competiție mare, spectatori mulți. Echipele alergau de parcă nu erau românești. Pentru că a alergat mai mult, Steaua a câștigat. Dar a fost și o greșeală a apărării Craiovei. FCSB a fost norocoasă. Poate a fost și credința asta. L-am văzut pe Becali la Biserică, avea și o bască interesantă. Uite că i-a adus noroc.

În mod normal, cu meciul ăsta, moralul celor de la FCSB e ridicat cu 50% în plus. Ar trebuie să câștige cu CFR. Dar mă tem că tinerii nu pot să ducă emoțiile unui meci decisiv. Dar dacă bate și ia campionatul, FCSB e de felicitat. Chiar dacă nu a fost deloc pe primul loc, contează finalul.

Octavian Popescu a jucat bine, Olaru a fost senzațional. Iar fundașul dreapta, Ovidiu Popescu, e de națională. E cu 3 clase peste fundașii dreapta din țară.

Dacă Becali a făcut schimbările, propun ca FRF să-i dea licența. E mai bun ca toți din țară.  Dacă el l-a scos pe Stoica și l-a băgat Mamut... A fost o schimbare demențială, extraordinară Toate schimbările făcute de Steaua au intrat bine. Dacă Petrea a făcut schimbările, declarați-l cel mai bun în această lună”, a spus Dumitru Dragomir la GSP LIVE.

VIDEO  Scenografie impresionantă a oltenilor în CSU Craiova - FCSB: „Vamos Craiova!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.