Liga 1

Eroul celor de la FCSB știa că va marca: „I-am spus: «Am nevoie de 10 minute!»”

+22 Foto
Ivan Mamut

Articol de Andrei Crăiţoiu, Raed Krishan (foto), Vlad Nedelea  —  Sunday, 08 May 2022

FCSB s-a impus dramatic în derby-ul cu CSU Craiova, scor 1-0, după golul marcat de Ivan Mamut, și continuă lupta la titlu. Atacantul croat a vorbit despre reușita sa.

„Înainte de meci, am vorbit cu Pinti (n.r. - secundul Mihai Pintilii) și i-am spus că am nevoie de 10 minute și o să dau gol. Sunt bucuros că am câştigat şi, pentru încrederea mea, contează golul. Am fost accidentat şi am lipsit mult timp. 

>

La cât am lipsit, golul a venit cu o bucurie mare pentru echipă şi nu am putut să nu mă bucur. Nu e important că am marcat eu, ci că a câştigat echipa”, a declarat Ivan Mamut la Orange TV.

Basarab Panduru a rămas „mască” după golul lui Mamut

Basarab Panduru s-a declarat complet surprins că Toni Petrea l-a introdus în teren pe Mamut.

„Mamut o grămadă de vreme nu a fost nici măcar în lot. După care a apărut, așa, din când în când. În ultimele trei meciuri nu a apărut deloc. În ultimele două meciuri, câștigate cu 4-0, te gândești că, dacă ai nevoie de un jucător și vrei să îl ții în priză, îi dai minute în momentele alea, când conduci cu 4-0. Apoi îl bagi acum. 

Ce o fi fost în capul tău când l-ai băgat acum, nu știu. Uite că, până la urmă, dă cu călcâiul, intră mingea în poartă și îți aduce o mare victorie”, a declarat și Basarab Panduru pentru sursa citată.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.