Liga 1

Ce i-a transmis Dan Udrea lui Iordănescu, după Universitatea Craiova – FCSB: „I-am spus sincer”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 mai 2022

Sub ochii selecționerului Edward Iordănescu, FCSB s-a impus în meciul cu Universitatea Craiova, 1-0.

Dan Udrea, jurnalistul Gazetei Sporturilor, urmărit meciul de la tribuna oficială a stadionului „Ion Oblemenco” și a dezvăluit ce i-a transmis selecționerului Edward Iordănescu, după Universitatea Craiova – FCSB.

Ce i-a transmis Dan Udrea lui Iordănescu, după Universitatea Craiova – FCSB

„Am văzut meciul de lângă selecționerul Edi Iordănescu, căruia i-am spus sincer la final: «Ai o misiune imposibilă dacă așa arată un meci între echipele care dau cei mai mulți jucători din Liga 1 la națională»”, a fost  mesajul lui Dan Udrea.

Un meci hidos, care se îndrepta spre un 0-0 meritat, a fost decis de o execuție colosală a unui jucător inexistent. Ivan Mamut fusese introdus în disperare de Petrea pentru a lovi vreo minge cu capul, dar a nimerit un călcâi de zile mari. FABULOS! Doar atmosfera a fost peste reușita croatului. FCSB nu merita mai mult de un punct, dar a câștigat cam cum a făcut-o Real cu City. Craiova nu merita să piardă în primul rând datorită fanilor și a ambianței deosebite 
– Dan Udrea

VIDEO Dumitru Dragomir după Universitatea Craiova – FCSB: „Dacă Becali a făcut schimbările, propun ca FRF să-i dea licența. E mai bun ca toți din țară”

>

În direct la GSP LIVE, Dumitru Dragomir a comentat victoria obținută de FCSB cu Universitatea Craiova.

„Cred că a fost cel mai frumos meci al campionatului. De departe. A fost o atmosferă de competiție mare, spectatori mulți. Echipele alergau de parcă nu erau românești. Pentru că a alergat mai mult, Steaua a câștigat. Dar a fost și o greșeală a apărării Craiovei. FCSB a fost norocoasă. Poate a fost și credința asta. L-am văzut pe Becali la Biserică, avea și o bască interesantă. Uite că i-a adus noroc.

Dacă Becali a făcut schimbările, propun ca FRF să-i dea licența. E mai bun ca toți din țară. Dacă el l-a scos pe Stoica și l-a băgat Mamut... A fost o schimbare demențială, extraordinară Toate schimbările făcute de Steaua au intrat bine. Dacă Petrea a făcut schimbările, declarați-l cel mai bun în această lună”, a spus Dumitru Dragomir la GSP LIVE.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.