Liga 1

Sorin Cârțu, un monument de dezamăgire după eșecul cu FCSB: „Îmi găsesc greu cuvintele. A fost strict vorba de ghinion”

+22 Foto
Sorin Cârțu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 08 mai 2022

FCSB s-a impus dramatic în derby-ul cu CSU Craiova, scor 1-0, după golul marcat de Ivan Mamut, și continuă lupta la titlu. Sorin Cârțu, președintele oltenilor, a analizat prestația celor două echipe.

Cârțu s-a declarat total nemulțumit de rezultatul echipei sale și este de părere că doar ghinionul a făcut-o pe CSU Craiova să piardă împotriva celor de la FCSB.

„Au jucat două echipe, una ghinionistă, alta norocoasă. Le înțelegi și obiectivul ăsta de a trage la campionat când ai asemenea noroc în meciuri, în special când joci cu Universitatea, e normal să pretinzi să ieși campioană. Până la acea fază a fost un meci al cărui rezultat putea fi în favoarea noastră la cum au decurs ostilitățile. 

>

Au fost faze bune de poartă, câteva situații finalizate, ab în bară, ba scoase din ultima clipă din fața porții. Una peste alta, e o amărăciune pentru noi, îmi găsesc greu cuvintele. Merită felicitată echipa noastră pentru modul în care au jucat și au respectat publicul spectator și în price moment al jocului și-au dorit să-i satisfacă. 

Oricum Cupa era obiectivul principal, pentru locul 2 depindeai de un rezultat indirect. E o amărăciune când pierzi în ultimele minute, dar pentru noi nu e o noutate în partidele cu Steaua (n.r. - FCSB). Nu mai țin minte care s-au terminat așa cu lovitură primită în ultimele minute, astfel încât reacția noastră să fie mai grea”, a declarat Sorin Cârțu după partidă.

Sorin Cârțu: „Nu ne interesează cine câștigă dintre CFR și FCSB”

Cârțu a vorbit și despre lupta la titlu dintre CFR și FCSB și a precizat că CSU Craiova nu va arbitra disputa pentru titlu.

Nu ne interesează cine câștigă dintre CFR și FCSB. Pe noi ne-a interesat azi să fim arbitru, am jucat pentru binele CFR-ului sau pentru binele FCSB-ului? Am jucat pentru noi, pentru public, unul minunat. 

Îl așteptăm și la meciul cu Sepsi. Poate astăzi seară a fost ultimul ghinion, să cadă haina asta a ghinionului și la partida cu Sepsi noi să fim norocoși și să marcăm golurile care să ne ducă în finală”, a mai precizat președintele oltenilor

O dezamăgire foarte mare. Ne pare rău, pentru că a fost atmosferă fantastică. Ocaziile s-au răzbunat. Incredibil, la prima atingere au deschis scorul. Au știut să profite. La prima ocazie mai clară au reușit să înscrie. Au avut noroc.
-Nicușor Bancu, căpitan CSU Craiova

Cele mai tari imagini din Universitatea Craiova - FCSB

VIDEO Laurențiu Reghecampf, conferință de presă la finalul partidei pierdute cu FCSB: „Băieții meritau cel puțin un egal”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.