Liga 1

Puștiul de la FCSB, mesaj categoric înainte de finalul sezonului: „Nu suntem copii! Simțim că e anul nostru”

FOTO: Raed Krishan

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  Monday, 09 May 2022

Portarul celor de la FCSB, Ștefan Târnovanu (22 de ani), a vorbit despre lupta la titlu și despre victoria obținută de Universitatea Craiova, 1-0.

Goalkeeper-ul care a devenit titular în acest final de sezon a vorbit despre avantajul pe care crede că FCSB îl are în lupta cu CFR Cluj pentru titlu.

VIDEO Ștefan Târnovanu, după Universitatea Craiova - FCSB: „Chiar dacă am avut puțin noroc, simțim că e anul nostru”

„Speram să vină golul pentru că în tur am avut ghinion. Mă bucur enorm că încă suntem în cărți. Am avut puțin noroc, dar să nu uităm meciul tur, în care am avut multe ocazii și am pierdut. Acum s-a întors. Simt că totul se întâmplă datorită tatălui meu, care e Sus, și simt că e aproape de mine.

Finalul e foarte strâns, e foarte multă tensiune. Dar totul depinde de noi, jucăm foarte bine și avem încredere că putem reuși.

Eu simt că putem duce presiunea. Nu mai suntem copii. Toată lumea spune că FCSB are copii. Nu, eu cred că putem gestiona foarte bine finalul de sezon. Noi încă depindem de noi. Trebuie să câștigăm cele două meciuri și suntem campioni. Avem o perioadă foarte bună, echipa joacă foarte bine. Chiar simt că putem reuși. Visez în fiecare zi, mă gândesc cum va fi după ultima etapă. Avem meciul cu Voluntari, trebuie să-l câștigăm și să vedem ce va fi.

Avem o dorință nebună de a câștiga, ne dorim toți. Suntem foarte uniți și suntem o familie. Simțim cu tărie că e anul nostru. Le-am zis colegilor de foarte mult timp «Hai să credem toți. Putem face asta». Ușor, ușor îmi vor da dreptatea”, a spus Târnovanu la finalul partidei de pe „Ion Oblemenco”.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.