Campionate

Imagine răscolitoare » Clubul din Bundesliga a umplut terenul cu jucării de pluș în memoria copiilor uciși în războiul din Ucraina

Jucăriile plasate pe teren de către FC Koln

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 09 May 2022

Sâmbătă, înainte de FC Koln - Wolfsburg 0-1, clubul gazdă a plasat 220 de jucării de pluș pe gazon, în memoria copiilor uciși în războiul din Ucraina.

Tribut pentru cei peste 220 de copii ucraineni care au murit în timpul războiului pornit de Rusia. Înaintea meciului cu Wolfsburg, clubul a amplasat pe teren 220 de jucării de pluș reprezentând versiuni în miniatură ale lui Hennes, mascota roș-albilor.

Gest superb al celor de la FC Koln, în onoarea victimelor războiului din Ucraina

Numele copiilor au fost menționate pe ecranul din stadion. Într-un comunicat, clubul a transmis că „fiecare Hennes simbolizează un copil ucis în războiul din Ucraina”.

FC Koln, sigură de prezența în cupele europene

În ciuda înfrângerii, jucătorii și suporterii lui FC Koln au avut motiv de bucurie la finalul partidei. Într-un meci disputat la aceeași oră, Hoffenheim a pierdut acasă, 2-4 cu Leverkusen, rezultat care i-a spulberat șansele de a prinde locul 7, ocupat de Koln. 

Cu o etapă înainte de final, distanța dintre cele două echipe este de 6 puncte. Astfel, FC Koln va participa cu siguranță în cupele europene în sezonul următor: fie în Conference League, de pe locul 7, ori în Europa League, de pe 6

Pentru a prinde poziția a 6-a, echipa lui Steffen Baumgart are nevoie de victorie în ultima etapă, cu Stuttgart, și ca Union Berlin să nu câștige cu Bochum.

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.