Liga 1

Ziua și ora meciului FCSB - CFR Cluj, duelul care poate decide campioana României!

FCSB a câștigat ultimul meci direct cu CFR Cluj // foto: Raed Krishan - GSP

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 mai 2022

Meciul dintre FCSB și CFR Cluj, cel mai probabil duelul care va decide campioana actualului sezon din Liga 1, a fost programat duminică, 22 mai, de la ora 20:30.

LPF, împreună cu televiziunile și deținătorul drepturilor TV, au stabilit ziua și ora meciului dintre FCSB și CFR Cluj din ultima etapă a play-off-ului Ligii 1. 

Partida dintre primele două clasate, cel mai probabil una care se va disputa cu titlul pe masă, a fost programată duminică, 22 mai, de la ora 20:30. 

FCSB - CFR Cluj, pe 22 mai

FCSB figurează ca gazdă, dar stadionul care va găzdui partida nu este cunoscut în acest moment. Clubul lui Gigi Becali a trimis o solicitare oficială de închiriere a noului stadion din Ghencea și așteaptă răspuns din partea MApN, administratorul arenei. 

Joi, 12 mai, este ultima zi în care FCSB poate decide de una singură stadionul gazdă al partidei. Ulterior, roș-albaștrii vor avea nevoie de acceptul celor de la CFR Cluj pentru modificări legate de arenă. 

46.000 de eurooferă FCSB pentru închirierea stadionului din Ghencea, dublu față de cât plăteau pentru un meci pe Arena Națională

FCSB - CFR Cluj, meci cu titlul pe masă? 

Până la duelul dintre FCSB și CFR Cluj, fiecare echipă mai are de disputat câte un meci, partidele din etapa 9 a play-off-ului.

FCSB va juca cu FC Voluntari, în vreme ce campioana en-titre va primi vizita celor de la Universitatea Craiova.

În prezent, cele două echipe sunt despărțite de două puncte. În scenariul probabil în care ambele și-ar câștiga meciul din etapa 9, diferența s-ar păstra și înainte de meciul din ultima etapă.

Cu o victorie, FCSB ar deveni campioană. CFR Cluj, în schimb, ar câștiga campionatul chiar și cu un rezultat de egalitate!

Există și posibilitatea ca meciul din ultima rundă să nu aibă miză. Acest lucru s-ar întâmpla în eventualitatea în care: 

  1. FCSB ar face egal cu FC Voluntari, iar CFR Cluj ar învinge Universitatea Craiova;
  2. FCSB ar pierde cu FC Voluntari, iar CFR Cluj ar obține minimum un punct cu Craiova. 

VIDEO » Ce a declarat Toni Petrea după CSU Craiova - FCSB

>

Citește mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.