Campionate

Moruțan și ce Cicâldău, neplătiți de două luni și cu antrenorul pe făraș la Galatasaray

Articol de Daniel Scorpie  —  luni, 09 mai 2022

Galatasaray n-a achitat salariile lui Cicâldău, Moruțan și colegilor acestora pe martie și aprilie. Având datorii de 20 de milioane de euro, vrea să-l demită și pe Torrent.

Galatasaray nu are probleme doar în plan fotbalistic, ocupând un rușinos loc 13, cu mai multe eșecuri decât victorii și golaveraj negativ, ci și pe partea financiară. S-au acumulat din nou restanțe, atât la jucători, cât și la stafful tehnic. 

Cotidianul Sabah a dezvăluit că salariile nu s-au mai plătit de două luni și, probabil, nici nu se va rezolva înaintea alegerilor de la club, programate pe 11 iunie. Alex Cicâldău, Olimpiu Moruțan și compania și-au primit ultima oară drepturile bănești în martie.

Vară cu mari restanțe pentru Galatasaray

Din cauza datoriilor totale ajunse la 20 de milioane de euro, Galatasaray n-a achitat mai multe sume pentru transferurile făcute în vară, inclusiv în cazurile celor doi români. Indemnizațiile așteptate de CSU Craiova și FCSB, circa 10 milioane de euro în total, au fost amânate la plată pentru sfârșitul lunii mai, la fel în situația egipteanului Mohamed, alte 4 milioane $.  

În plus, președintele Burak Elmas vrea să scape și de antrenorul Domenec Torrent și să îi plătească jumătate din contractul rămas. În august, clubul are de lichidat o rată la bancă de 14-20 de milioane de euro și se anunță o remaniere a lotului de jucători.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.