Tenis

Simona Halep, după triumful cu Alize Cornet: „A fost un pic stresant”

+8 Foto
Simona Halep (30 de ani, locul 21 WTA) s-a calificat azi în turul 2 al turneului de la Roma, după 6-4, 6-4 cu Alize Cornet (32 ani, 39 WTA).

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 09 mai 2022

Simona Halep (30 de ani, locul 21 WTA) s-a calificat azi în turul 2 al turneului de la Roma, după 6-4, 6-4 cu Alize Cornet (32 ani, 39 WTA).

  • În turul secund, Halep va juca cu Danielle Rose Collins (28 de ani, 9 WTA), finalistă în acest an la Australian Open.

„A fost un pic stresant, pentru că am pierdut cu ea ultimul meci. A fost puțin mai bine acum, sunt bucuroasă că am câștigat și aștept următorul joc. 

Ea nu se lasă niciodată, luptă pentru fiecare punct, nu a fost ușor, dar mă bucur că am închis la 6-4 ambele seturi”, a declarat Simona Halep, citată de digisport.ro.

Avem o relație foarte bună, e o fată extraordinară și ne antrenăm împreună de fiecare dată când avem ocazia
Simona Halep, despre Alize Cornet

Simona Halep a scăpat de Naomi Osaka

După ce a învins-o pe Alize Cornet în primul tur, scor 6-4, 6-4, Simona are încă un motiv de bucurie. Osaka, cvadruplă câștigătoare de Grand Slam, care se afla pe aceeași parte de tablou cu românca, s-a retras din competiție.

Jucătoarea din Japonia a făcut anunțul chiar înaintea meciului pe care aceasta trebuia să-l joace în turul inaugural împotriva Sarei Sorribes Tormo.

„Din păcate, va trebui să mă retrag de la Roma, deoarece accidentarea pe care am suferit-o săptămâna trecută la Madrid nu s-a vindecat încă”, a anunțat Osaka, potrivit WTA.

Simona Halep și Naomi Osaka se puteau întâlni în „sferturile” competiției. Locul japonezei a fost luat de Nuria Parrizas-Diaz (30 de ani, 51 WTA)

Alize Cornet vs. Simona Halep | Rezumat VIDEO

Citește alte știri despre tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.